FBC: Firebreak címmel érkezhet a Control kooperatív mellékága

  • Írta: szlav
  • 2024. január 10.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, a Remedy Entertainment regisztrálta az FBC: Firebreak védjegyét, amely minden bizonnyal a Project Condor kódnéven futó, a Control világában játszódó kooperatív játék lehet.

Mielőtt hagyományos, számozott folytatást kapna a Control vagy harmadik részt kapna az Alan Wake, a Remedy Entertainment egy kooperatív akcióra kihegyezett játékkal bővíti az egyre csak bővülő, sötét titkokat rejtegető univerzumát. Tavaly ősszel még Project Condor néven emlegettük azt a projektet, amely egy kooperatív játékra kihegyezett, jó eséllyel live service elemekre építő akciójáték lesz a Control világában. Most már hivatalosnak vélt címünk is van: minden jel arra mutat, hogy FBC: Firebreak néven emlegethetjük majd az anyagot.

Mindezt onnan tudjuk, hogy a Remedy Entertainment a közelmúltban bejegyezte az FBC: Firebreak védjegyet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál. Az Insider Gaming szerint a játékszoftvereket, ruházatot, audio-, videó-, fotó- és egyéb multimédia-tartalmakat fedhet a regisztrált név.

Az FBC: Firebreak, mint cím pedig önmagában is beszédes. A cím első tagja, azaz az FBC egyértelműen a Federal Bureau of Control paranormális jelenségekkel foglalkozó hivatalát jelzi, míg a Firebreak egy olyan szakadékot jelöl a Control világában, amelyet két szektor, s egyben két paranormális jelenség fizikai elkülönítésére, vagyis biztonsági okokból hozott létre az ügynökség a Legöregebb Házban. Kíváncsian várjuk, hogy mi kerekedik majd a projektből.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...