Minden részletre kiterjed a Banishers: Ghosts of New Eden új előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 2.
  • Videó
Link másolása
Alaposan bemutatják a Don't Nod új akció-RPG-jének főbb jellemzőit a legújabb trailerben. Szó esik a választási lehetőségekről, a harcról, karakterünk fejlesztéseiről és sok másról is. Már kevesebb, mint két hét van a premierig.

A Banishers: Ghosts of New Eden 1695-ben játszódik, az észak-amerikai New Edenben, a játékban pedig két szellemvadászt irányítunk - Redet és Anteát. Miközben a szerelmespár esküt tett, hogy megvédik a halandókat a kísértetektől és elűzik a lelkeket a túlvilágra, Red válaszút elé kerül, miután Anteából is szellem lesz. A férfi azon fog munkálkodni, hogy feltámassza őt ártatlan lelkeket begyűjtve, vagy ragaszkodva esküjéhez, a másvilágra segítse.

Ez a kettősség jellemzi az akció-szerepjátékot, azaz a játékosok döntik el, hogy melyik utat választják. A játékosok szabadon válthatnak a két karakter között: Red elsősorban a kardjára, puskára és a szellemvadász képességeire hagyatkozik harc közben, addig Antea az éteri támadásokra. Növelhetik egymás sebzését, ha egy kombó közben cseréljük a hőseinket. Antea a Fátylon keresztül is járhatja a világot, új utakat nyitva meg.

A legújabb előzetes a játékmenet főbb jellemzőit veszi sorba. A Banishers: Ghosts of New Eden február 13-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. A gépigényről itt irtunk bővebben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...