Ingyenes hétvégével ünnepli az új frissítést a No Man's Sky

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 15.
  • Hír
Link másolása
Az Omega Update nem csak új küldetéseket és új tennivalókat hoz a játékba, hanem a hétvége erejéig teljesen ingyenes is a teljes játékkal együtt, így az is kipróbálhatja az űrkalandot, akinek eddig kimaradt volna.

A Hello Games és a No Man's Sky esete a videójáték történelem talán egyik legnagyobb megváltás története. A rendkívül csúfos rajt utáni folyamatos fejlesztés, frissítés és törődés eredményeként már mára bezzeg példaként emlegetjük a galaxis felfedezésére építő játékot. És ami a legjobb, hogy úgy látszik, nincs megállás.

Sean Murray X-posztja alapján az idei lesz a játék eddigi legsűrűbb éve, és ha minden igaz, akkor még legalább négy nagyobb frissítés vár a játékra. Ebből az egyik, az Omega névre keresztelt 4.5-ös verzió pedig már itt is van. A számos új küldetést és aktivitást hozó frissítés önálló trailert is kapott, ami a frissítés részleteit mutatja be.

Ezek közül az egyik legjelentősebb, hogy magyar idő szerint február 15-én 15:00 órától február 19-én 19:00 óráig ingyenes lesz a teljes játék, a 4.5-ös frissítéssel együtt. Az ingyenes időszak minden platformon elérhető lesz, és remek alkalmat jelenthet a No Man's Sky megismerésére azoknak, akiknek eddig kimaradt volna a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...