Érkezik a Halo Infinite új frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 15.
  • Hír
Link másolása
Főleg a multis élmény szempontjából fontos dolgokat tartalmaz majd a patch, stabilabb kapcsolatot ígérnek a fejlesztők, illetve egy új anti-cheat megoldást is hoz majd az update.

A Halo-franchise legutóbbi bejegyzése, a Halo Infinite sokak szemében már veszett ügy, azonban nem teljesen halott a játék, sőt! A fejlesztők mindenképp máshogy gondolják, hisz március 19-én érkezik is egy újabb, komoly frissítés a játékhoz. A hivatalos patch note alapján két kardinális dolog érkezik majd kedden.

Az egyik egy fejlettebb és stabilabb hálózati modell, ami a matchmaking szempontjából hoz majd fontosabb változásokat, így remélhetőleg a fennálló problémák is megszűnnek majd. A másik komoly változás egy Easy Anti-Cheat Tool nevű alkalmazás, ami játék közben folyamatosan monitorozza majd a játékosok gépén lévő fájlokat.

Ezen felül természetesen számos javítás és frissítés is érkezik majd március 19-én, sőt új játékmódot is kapunk, így mindenképpen megéri visszalátogatnia a játékba azoknak, akik az évek alatt távoztak a harcból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...