Még idén számíthatunk a Shadows of the Damned: Hella Remasteredre

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Grasshopper Manufacture bejelentette, hogy még 2024-ben jelenik meg Shadows of the Damned régóta várt felújított változata. Suda51 és Shinji Mikami agymenését bizony minden horrorrajongónak látnia kell.

Forróvérű és lázasan mocskos, ugyanakkor szerelemmel és gyűlölettel teli road tripként hivatkoznak a készítői a Shadows of the Damned: Hella Remasteredre. Bizony, még idén csatlakozhatunk Garcia Hotspurhoz és csontos társához, Johnsonhoz, miközben leereszkednek az alvilág mélyére, hogy visszarabolják Garcia szeretőjét, Paulát. Felming, az alvilág ura azonban nem örül a kéretlen látogatóknak.

Igazán durva lövöldének ígérkezik a Grasshopper Manufacture játéka, amely az iparág két kreatív elméjéből pattant ki. Suda51 és a Resident Evil atyja, Shinji Mikami bizony szabadjára engedte beteg fantáziáját.

A PAX Easten már játszható demót állítottak ki, remélhetőleg mi sem maradunk ki belőle. A Shadows of the Damned: Hella Remastered tehát 2024-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre. A hír mellé egy csokornyi screenshotot kaptunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...