A Doronko Wanko az egyik legjobbra értékelt Bandai Namco játék lett

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy kvázi vizsga játékról beszélünk, ami teljesen ingyenes. A fejlesztők azonban nagyon eltaltáltak valamit, mert alig pár nap alatt már 700 értékelés érkezett az alkotásra Steamen, ráadásul a legtöbb pozitív.

Március 26-án jelent meg a Doronko Wanko, két másik játékkal együtt. Akkor mi is beszámoltunk róla, hogy a Bandai Namco ernyője alá tartozó egyik fejlesztőcsapat, a Gyaar Studio lényegében a kezdő fejlesztőknek van fenntartva, akik vizsgaként egy játékot publikálnak.

Az ingyenes címek idén először világszerte elérhető, március végén a Nottolot és a Boomeroad érkezett a Doronko Wanko mellett. Ez utóbbiban egy cuki törpespicc rombolja gazdája lakását, erre több elmés megoldás is létezik, a sár szétfröcskölésétől kezdve a különböző tárgyak lelökéséig.

A játék rendkívül egyszerű, ettől függetlenül viszont szórakoztató – legalábbis az értékelések ezt mutatják. A Steam besorolása szerint “túlnyomóan pozitív” a játék megítélése, mindezt ráadásul közel 1000 értékelés alapján állítják. Ez önmagában még nem eget rengető szám, azonban a másik két játék összesen nem kapott 100 értékelést, ami jól mutatja, hogy itt valami rendkívül jól sikerült.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...