Friss gameplay trailert kapott a Dead Cells készítőinek új játéka, a Windblown

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 3.
  • Videó
Link másolása
A Motion Twin csapata marad a kaptafánál a következő projektjénél is, a Windblown műfaját tekintve egy akciódús roguelike lesz kooperatív elemekkel. Égi szigeteket járhatunk be benne és masszív bossokkal harcolhatunk.

A színes-szagos látványvilággal operáló Windblown-ban a Vortex-szel és annak őrszemeivel harcolunk. A betolakodók az égi szigeteken található otthonainkat fenyegetik, de ha szorgosan lekaszaboljuk a főellenfeleket és megtaláljuk a rejtett kincseket, új fegyverekre tehetünk szert, amiből egyszerre kettőt is hordhatunk magunknál.

Az alternatív támadások segítségével az adott fegyver titkos mozdulatát is megnyithatjuk, míg a Crystallize-támadások egyfajta kivégzésként szolgálnak. Utóbbiak egyben feltöltik az energiaszintünket is, és még több jutalommal kecsegtetnek, sőt a társainkat is buffolja.

Különféle tárgyakat is gyűjthetünk a kaland során, beleértve a mérgező felhőket és a bombákat, míg a Giftek egyfajta passzív bónuszokat adhatnak, ilyenek a tüzes nyílvesszők, vagy épp az ellenség legyőzése után járó gyógyulás.

A Dead Cells alkotóinak úgy roguelike játéka még idén elstartol a Steam Early Access-kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...