Hamarosan indul a Frostpunk 2 bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 6.
  • Korai verzió
Link másolása
Noha a végleges változatra csak júliusban számíthatunk, a jeges környezetben játszódó városépítő stratégia egy korai tesztlehetőséget is tart április közepétől, de csak azok számára, akik már előrendelték a Deluxe kiadást.

A Frostpunk 2 a tervek szerint júliusban jelenik meg, ám a rideg városépítő túlélőjátékból kapunk egy bétaverziót is. A korai teszt április 15-től hét napon át tart majd, vélhetőleg betekintést kapunk a korai küldetésekbe, és 11 bit Studios szerint a build a Utopia Builder Preview nevű sandbox mód egy részét is tartalmazni fogja.

Mindez azonban fizetős kapuhoz kötött, lévén a hozzáféréshez elő kell rendelnünk a Deluxe Editiont, amely jelenleg 67,49 euróért vásárolható meg. Ezzel bebiztosítjuk a megjelenést követő három DLC-t is, illetve 72 órával korábban férhetünk hozzá a végleges változathoz, nem beszélve az egyéb digitális nyalánkságokról sem.

A Frostpunk 2 PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik, ám a konzolos verziók még nem kaptak napra pontos dátumot. Annyi azonban biztos, hogy a Microsoft konzolján már az első napon bekerül a Game Passbe. A bétateszt szintén a PC-sek kiváltsága lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...