Nem Troy Baker adja Jason hangját a GTA VI-ban

  • Írta: osan
  • 2024. április 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Ahogy az várható volt, a rajongók szétkapták a tavalyi trailert és minden apró részletét kielemezték. Eddig egyedül Jason karakterével nem jutottak előre, aki a videó során egyetlen szót mond, így megnehezítve a rajongók dolgát.

Tavaly decemberben kaptuk meg a várva várt GTA VI trailert, ami egyértelműen nagy port kavart – és nem csak a floridai Joker miatt. A rajongók egyből nekiestek és elemezni kezdték. Lucia karakteréről hamar kiderítették, hogy Alexandra Cristina Echavarri játssza, de Jasonnel bajban vannak, mert a karaktertől egyetlen egy szót, a „trust”-ot hallhatjuk.

Eddig sokaknál Troy Baker (The Last of Us, Uncharted 4: A Thief’s End, God of War) volt a legesélyesebb befutó, de egy interjú során nemrég kiderült, hogy nem ő adja Jason hangját:

Egyetlen egy szót mond! Azt mondja, hogy ’bízz’. Ez egy remek iskolapéldája annak, hogy az emberek gondolkoznak és csak automatikusan feltételeznek. Szeretném, ha az igazi színész, bárki legyen is az, kapná az elismerést a munkájáért, mert biztos vagyok benne, hogy nagyszerű lesz.” – mondta Baker.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...