Valheim - már tesztelhető a legnagyobb kihívást jelentő régió

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 23.
  • Videó
Link másolása
A lávafolyamokkal tarkított Ashlands már elérhető a publikus tesztszervereken, így ha kellően táposnak érzed a karakteredet, felfedezheted az új biomát, és ha már ott vagy, levághatsz pár valkűrt is. A többieknek ott az új trailer.

Az Iron Gate Studios kiadta a Valheim legújabb és az eddig legnagyobb kihívással kecsegtető régióját, az Ashlandset. Pontosabban még egy főpróbáról van szó, hiszen a lávafolyamokkal, valkűrökkel és más borzalmakkal teli bioma egyelőre nyilvános teszt formájában érhető el, így nem árt biztonsági másolatot készíteni a karakterünkről és a világunkról, mielőtt ide merészkedünk.

A játékon belül Ashlandset csak hajóval érhetjük el, és a táborunk építéséhez sem árt tudni, hogy a kitöréseket megsínyli, hiszen a terep folyamatosan változik. Kihívásokból nem lesz hiány, csak egy tapasztalt vikingnek érdemes ide ellátogatnia, a megfelelő felkészülés erősen ajánlott (vagy a világmódosítók megbütykölése).

Ami az új tartalmakat illeti, több mint 30 új fegyverre, 3 új páncélkészletre és 70 craftolható tárgyra számíthatunk. Munkapadunkhoz 5 új frissítés érhető el, de soha nem látott ellenfelekből sem lesz hiány, több mint 10 vérszomjas lény feni ránk a fogát. Kapunk új eventeket, zenéket hozzávalókat az új kajákhoz és italokhoz - mi kell még? Egy új trailer, ami fentebb megtekinthető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...