A játék kettősségéről szól az Indika új trailere

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 23.
  • Videó
Link másolása
A vallásos látomások és a nyers valóság ütközése, Indika két "arca" és a május elején érkező játék erős képi világa is megjelenik a játék legújabb előzetesében.

Az Indika alapfelállása már önmagában elég erős. Hősnőnk egy fiatal apáca, akinek a 19. századi orosz vidéket kell bejárnia küldetése során, de szerencsére nem egyedül, mivel a világirodalom egyik legjobb útitársát kapta maga mellé: a Sátánt. Az ártatlannak tűnő apáca megjelenése és belső vívódásai, az ördöggel folytatott párbeszédei is sugallják az Indika kettősségre építő természetét.

A friss trailer ezúttal visszafogottabban, viszont rendkívül erős képeket használva érzékelteti velünk, hogy a címszereplő apáca kalandja sokkal inkább lesz belső, semmint fizikai. És ha valami garantálható ebben a világban, az az, hogy amíg egyesekkel szemben igazságos, addig másokkal szemben igazságtalan.

A játék szándékosan provokatív és kritikus, nem is csoda, hogy a készítőknek emigrálniuk kellett Oroszországból. Az Indika május 2-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...