Újabb traileren a Marvel Rivals

  • Írta: osan
  • 2024. április 24.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal nemcsak kedvcsináló érkezett a készülő játékhoz, hanem magát a csínytevések istenét mutatják be harc közben, Lokit. A videón Loki számos képességére fény derül, illetve a zárt alfatesztet is bejelentették.

Mikor bejelentették a Marvel Rivals-t, világos volt, hogy ha nem is feltétlen egy Overwatch 2 másolatról van szó, de határozott ihletet vesz a projekt a Blizzard játékából. Ezt Loki játékmenetén is észrevehetjük. A videó során leginkább Loki távolsági támadásait tekinthetjük meg, de megmutatja magát a teleportálás, illetve az „ultimate move” is.

Loki ultimate-je egyébként felettébb érdekes, hiszen bármely más karakterré át tud változni, s ezzel magára tudja ölteni az adott karakter képességeit is, így akár hamar megfordíthatjuk egy-egy meccs kimenetelét azzal, hogy a robosztus Hulkot választjuk, mint kívánt forma, de valószínűleg az agilisabb karakterek sem lesznek rossz választások.

Nincs megjelenési dátuma a Marvel Rivals-nak az viszont biztos, hogy mikor megjelenik PC-re, akkor ingyenes lesz. Ha türelmetlenek lennénk, akkor tehetünk egy próbát a zárt alfateszttel, mely május 10-én veszi kezdetét, és egy kérdőívvel tudunk rá regisztrálni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...