Részletek az Assassin’s Creed Hexéről

  • Írta: osan
  • 2024. április 24.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan nem derült ki sok minden az érkező, de valószínűleg még a fejlesztés nagyon korai szakaszában járó boszorkányos Assassin’s Creed-kalandról, de pár játékmeneti lehetőség, illetve a hangulat és egy különleges mechanika is napvilágot látott.

Az Insider Gaming csapata kapott egy exkluzív felvételt - azzal a kikötéssel kapták, hogy azt nem oszthatják meg -, melyből a fejlesztés korai szakaszában járó Assassin’s Creed Hexe több érdekessége is kiderült. Ahogy Tom Henderson riportja is említi, a játék legkorábban 2026-ban érkezhet, a több játékot is egyetlen ernyő alá gyűjtő Infinity felületre, és másabb lesz, mint az eddigi címek.

Miben és mennyivel másabb? Nos, a játék egész hangulata el fog ütni az eddig megszokottaktól, és egy sötétebb világot kapunk majd elméletileg. Nem csoda, hiszen az alkotás a boszorkányok korába fog elkalauzolni minket és főszereplőnőnket, Elsát.

Elsa -  a név még változhat természetesen – is boszorkány, legalábbis boszorkánysággal is foglalkozik, ezt mi sem mutatja jobban, mint mikor üldözőbe veszi őt egy germán katona, Elsa pedig „megszáll” egy macskát, átveszi a teste felett az uralmat és eltereli a katona figyelmét.

A lap még azt is közzétette, hogy egyfajta félelemrendszer is kerülhet a játékba - hasonló a Syndicate ’Jack The Ripper’ DLC-jében látottakhoz -, de az nem tisztázott, hogy ez hogyan és mennyire fogja befolyásolni a játékmenetet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...