Konzolokra is jön a Deathbound

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A csapat alapú, mégis egyjátékos soulslike valamikor az idén érkezik, és eddig csak annyi volt biztos, hogy PC-re jelenik meg, viszont a legújabb trailer szerint Xboxon és PlayStationön is játszhatunk majd vele.

Legutoljára tavaly ősszel hallhattunk a Deathboundról, amikor a játék harcrendszerére helyezték a hangsúlyt. A mostani trailer is ezt, illetve a játék egyedi megoldásának számít csapatrendszert mutogatja, viszont az igazán érdekes része az előzetesnek az, hogy megerősítették a játék konzolos portjait is.

A Deathboundot az teszi majd egyedivé, hogy a pályákon haladva különböző, halott harcosok esszenciáját vehetjük magunkhoz, így pedig nemcsak emlékeiket és személyiségüket vehetjük magunkhoz, hanem képességeiket is. Így válunk egyszemélyes csapattá, karaktereink között valós időben, szinte átmenet nélkül válthatunk majd, legalábbis az előzetes alapján.

A pontos megjelenési dátum egyelőre nem ismert, annyit árultak el most is a készítők, hogy az idén érkezik a játék, viszont PC mellett az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 verzió is garantált lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...