Elérhetők az Epic Games Store e heti játékai

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 25.
  • Hír
Link másolása
Egy dimenziók közt utazó FPS-t és egy elborult, posztapokaliptikus RPG-t kapunk a héten, de már azt is tudjuk, hogy mit ad az Epic Games a jövő héten ingyen.

Ahogy az lenni szokott, csütörtökön új játékokat ad egy hétig ingyen az Epic Games Store. A mostani vetésforgóba két cím került be, amelyek közül az egyik az Industria. Ebben az FPS-ben kelet-berliniként átkerülünk egy alternatív dimenzióba, ráadásul a hideg háború utolsó éveibe, és egy rakás robottal kell megküzdenünk a túlélésérét.

A másik játék a LISA: Definitive Edition, ami egy rendkívül retró megjelenésű, viszont ugyan ennyire elborult és beteg, posztapokaliptikus RPG, ahol egy motorosbanda tagjaként kell nemcsak túlélnünk ebben a világban, de mások sorsát is mi befolyásolhatjuk.

Megtudhattuk, hogy mi vár ránk a következő héten, és bár már kora délután megszellőztették az érkező játékot, most már hivatalos, hogy az Orcs Must Die! 3-at adja ingyenese az Epic. Az ingyenes játékok május 2-án 17:00 óráig adhatók hozzá ingyenesen a könyvtárunkhoz, ezt követően cserélődnek a címek. Hogy az orkirtás mellett kapunk-e egy második címet, egyelőre nem tudni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...