Újabb jel utal a Hi-Fi Rush Switch-portjára

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 30.
  • Hír
Link másolása
Ráadásul ez nem máshonnan, mint a PEGI oldaláról származik, a szervezet már be is sorolta a Tango Gameworks 2023-as sikerjátékát. Pontos megjelenési dátumról egyelőre nincs hír.

Az év elején, amikor először röppent fel a pletyka, miszerint az Xbox több exkluzív címet is megjelentet majd más platformokon, elsők között hozták hírbe a Tango Gameworks alkotását, a Hi-Fi Rush-t, mivel a játékon belül két új pólódizájnt is találtak az adatbányászok, amelyek a PlayStationre és a Nintendóra utaltak.

Ezért is volt meglepő, hogy a hivatalos bejelentésnél kizárólag a Sony konzoljait adták meg mint célplatformot, a Switch-verzióról nem érkezett hír. Most úgy fest, hogy a port igenis érkezik, ráadásul a forrás is egészen megbízhatónak mondható, lévén a PEGI oldalán szerepel az információ.

Ugyan a felületen a mai, 2024. április 30-i dátum szerepel, ez valószínűleg csak helytartó adat. Hivatalos megjelenési dátumról egyelőre nincs hír, nem tudni, hogy még ebben a negyedévben, vagy csak valamikor az idén számíthatnak a játékra a Switch-tulajok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...