Fagyos témájú lesz a Helldivers II következő Warbondja

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 2.
  • Videó
Link másolása
Arrowhead Game Studios folyamatosan csiszolja és bővíti a Helldivers II-t, a következő kiegészítő, a Polar Patrios május 9-én érkezik. Ezúttal is új fegyvereket, páncélokat és köpenyeket nyithatunk meg.

Május 2-án esedékes a Helldivers II következő Warbondja, ami jeges témájú páncélszetteket valamint új fegyvereket, hangulatjeleket és köpenyeket tartalmaz majd a maximalista rajongók számára.

Ami az új mordályokat illeti, az AR-61 Tenderizer egy "félelmetes fékezőerővel" rendelkező puska, ám tármérete nem lesz valami nagy, míg az SMG-72 Pummeler egy lassabb tűzerőt képviselő géppisztoly, de képes az ellenség sokkolására. A PLAS-101 Purifier puska annál többet sebe, minél tovább tartod nyomva a ravaszt.

Másodlagos fegyverekből sem lesz hiány, ilyen a G-13 Inendiary Impact amely fehér foszfort lövell ki egy területre, míg a P-113 Verdict egy félautomata pisztoly. A legújabb Utility Booster a Motivational Shocks, amely a hasznos a terminidek támadásai ellen, viszont az EMS-generátorok ellen nem valami hatékony.

Három új páncélkészletet is megszerezhetünk, ezek a CW-36 Winter Warrior, a CW-22 Kodiak és a CW-4 Artic Ranger.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...