SteamWorld Heist II gameplay betekintő érkezett

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 4.
  • Hír
Link másolása
A Thunderful rövid videóban mutatja be az augusztusban érkező játék legfontosabb gameplay elemeit és van egy újítás az elődhöz képest: minden botnak lesz munkája.

Az áprilisi Nintendo Indie World prezentáción rántották le a leplet a SteamWorld Heist II-ről. Azt már eddig is tudtuk, hogy a körökre osztott, oldalnézetes játék folytatása ezúttal a tengerre kalauzol minket, most pedig betekintést kaptunk a játékmenetbebe is.

A játékban egy csapat botot irányítunk, amelyek loot után kutatnak. Minden bot tud lőni valamint mozogni a köre alatt. Egy fontos elem a “geller” rendszer, azaz a lövedékek lepattannak a falakról, ami bizonyos esetekben jól jöhet.

A legnagyobb újítás azonban az, hogy a második részben minden botnak lesz saját kasztja, ami meg fogja határozni, hogy milyen eszköztárral indulnak a kincsekért. A mérnök például körönként kettőt lőhet, míg például a flanker (hátbaszúró) magasabb mobilitással rendelkezik és shotgunja is van.

Minél többet használunk egy kasztot annál több képességgel fog rendelkezni. Fontos azonban, hogy a küldetések során váltani is lehet a kasztok között, sőt, a megszerzett képességek megmaradnak majd. Ez azt jelenti, hogy lehet kombinálni majd és alkothatunk egyszerre nagyon erős és gyors karaktereket. De az ellenfeleink között is több frakció lesz, amelyek különböző taktikákat vetnek be majd ellenünk.

A játék augusztus 8-án fog megjelenni az összes platformra (mobilokat leszámítva).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...