Már Gray Zone Warfare-t is megkörnyékezték a csalók

Link másolása
Ahol multiplayer van, ott csalók is lesznek, tartja a dakota közmondás, viszont most egy kicsit beleláthatunk abba, hogy hogyan is működnek, gondolkodnak a csalásokat készítő, forgalmazó cégek.

Ha egy játékban adott a PvP lehetősége és elég népszerűnek is ígérkezik, akkor garantált, hogy előbb vagy utóbb megjelennek azok, akik tisztességtelen játékbeli előnyre tesznek szert, magyarán csalnak. A cheatek természete és működése sokrétű lehet, ebből kifolyólag pedig az ellenük bevezetett óvintézkedések is, amelyek gyakran azok életét is megkeserítik, akik egyszerűen csak játszani akarnának egy játékkal.

A 400.000 eladott példányon is túl lévő Gray Zone Warfare kapcsán egy Geeky Pastimes nevű X-felhasználó osztott meg e-mailt, amelyben egy csalásokat készítő, forgalmazó cég kereste meg. Mivel tisztában vannak azzal, hogy a tevékenységük közutálatnak örvend, egy rejtett promóciós lehetőséget ajánlottak a tartalomkészítőnek: mutassa be a játék problémáit, illetve a játékot mételyező csalókat, itt pedig mutassa be a cégük weboldalát mint példát. Ez a fajta negatív reklám is garantált hasznot jelentett volna a csalások készítőinek, ahogy Geeky Pastimesnak is, aki 20 dollárt kapott volna minden ezredik megtekintés után.

Igazán elszomorító, hogy a csalások készítői ilyen tisztességtelen gyakorlatra igyekeznek rávenni tartalomgyártókat, ahogy az is, hogy látszólag nem ok nélkül, mivel nem érné meg nekik a dolog, ha nem lennének, akik megvásárolják tőlük a csaláshoz szükséges eszközöket. A Gray Zone Warfare április 30-án jelent meg PC-re, korai hozzáférésben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...