Bemutatkozott a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy

  • Írta: szlav
  • 2024. május 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Darth Jar Jar is színre lép a legújabb LEGO Star Wars animációs filmben! A Rebuild the Galaxy is klasszikus "Mi lenne, ha..." sztori, ami a feje tetejére állít mindent, amit a Star Wars-ról eddig tudtunk.

Érkeznek az Ewok fejvadászok, birodalmi X-szárnyúak, a lázadó lépegetők, feltűnik a legendás Jedi Bob, Jar Jar Binks pedig (csak természetesen) Sith nagyúrrá válik a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy első előzetesében... de hogy történhetett mindez? Nos, mindenről a Cornersone (sarokkő) nevezetű ereklye tehet, aminek az elszabadult ereje teljesen átszabja a LEGO Star Wars galaxisát. Jóból rosszak, rosszakból jók lesznek, a totális káosz pedig mindent a feje tetejére állít.

A LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy tehát egy klasszikus "What if..." történet, egy olyan sztori, amit korábban már láthattunk képregénylapokon a Star Wars-univerzumban, de mostanában leginkább a Marvel szuperhősei kaptak hasonló kezelést az erre kihegyezett animációs szériában. A mindössze négy epizóddal érkező minisorozat szeptember 13-án debütál majd a Disney+ kínálatában, addig is nézzétek meg az előzetesét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...