A Ghibli-filmek ihlették a Starsand Islandet

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Studio Ghibli filmjeinek látványvilága és hangulata köszön vissza a Creativision Studio új életszimulátorában, melyben egy paradicsomi szigeten levetkőzhetjük a valóság terheit és élvezhetjük a békét és a szépséget.

Képzeld el, hogy egy paradicsomi szigetre utazhatsz, ahol egy tengerparti városban kezdhetsz új életet hősnőddel. A 2021-ben alapított Creativision Studio első játéka már egy ideje fejlesztés alatt van, első játékuk, a Starsand Island a békés életszimulátorok műfajában próbál szerencsét. A steames adatlap szerint nem is egy játékról van szó, hanem egy utazásról a lélek számára.

A Ghibli-filmek szeszélyes stílusa által ihletett szigetvilágba menekülhetünk a valóság terheli alól, és csak hagyja, hogy élvezzük a békét és a szépséget. Lesz itt minden: meleg napsütés, puha homok, buja rétek, szelíd szélmalmok, cuki delfinek, élénk színű korallok, hangulatos faházak, nyüzsgő mókusok és a barátságos városlakók.

Ha már polgárok, a fejlesztő szerint több mint 40 NPC fog élni a Starsand Islandben, mindegyiknek megvan a saját háttértörténete, akikkel kapcsolatokat építhetünk ki, és még társat is kereshetünk magunk mellé. A lakók mindennap üdvözölnek bennünket, törődéssel válaszolnak a cselekedeteinkre, megteremtve ezzel az összetartozás érzését, meleg otthont biztosítva a sziget közösségén belül.

Ha a túltolt cukormáz alá pillantunk, igen kreatív játékkal lesz dolgunk, hiszen gazdálkodhatunk, festhetünk, interaktív kellékeket és hangokat szabhatunk testre, azaz szabadon kifejezhetjük magunkat, olyan egyedi teret létrehozva, ami csak a miénk.

A stúdió 2025 végére ígérte a megjelenést PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...