13 percig pörög az Arena Breakout: Infinite

  • Írta: szlav
  • 2024. május 8.
  • Videó
Link másolása
Lefelé ível az Escape from Tarkov, az így megüresedő helyért pedig nem csak a Gray Zone Warfare küzd. A mobiljátékból nagy PC-s címmé avanzsáló Arena Breakout: Infinite már bétázik, mellé pedig érkeztek friss látnivalók.

Kevés játéknak sikerült elkapni a kivonásos shooterek esszenciáját, még mindig az Escape from Tarkov a zsáner alfája és omegája. A Battlestate Games azonban a közelmúltban tett azért bőven, hogy magukra haragítsák a játékosaikat, ezzel pedig szabad út nyílt a feltörekvő "Tarkov alternatívák" előtt is. A Gray Zone Warfare az eddigi legnagyobb kihívó, de érdemes szemmel tartani az Arena Breakout: Infinite-et is.

Már csak azért is, mert az utóbbinál többé-kevésbé már tudhatjuk, hogy mit is kapunk majd kézhez. A sanghaji Morefun Studios ugyanis eredetileg mobiljátékként dobta piacra az Arena Breakoutot, melyből most készítenek egy teljesen önálló PC-s "nagy verziót", Infinite alcímmel. A játék zárt bétatesztje most kezdődött meg, ezzel pedig napvilágot látott 13 percnyi gameplay videó is.

Az Arena Breakout: Infinite egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot - jó eséllyel a bétakörök lefutása után számíthatunk erre a bejelentésre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...