HD-ben tér vissza a Ratchet: Gladiator is

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Insomniac végre megejtette a régóta kérdéses bejelentést: HD-ben tér vissza az idén a Ratchet: Gladiator is - a játék az egyedüli PlayStation 2-es epizód volt a Ratchet-sagában, ami nem kapott helyet a nemrégiben boltokba került felújításgyűjteménybe. A konkrétumokra még várunk.

A 2005-ben megjelent Ratchet: Gladiator (vagy ahogy Amerikában hívták, Ratchet: Deadlocked) remek játék volt, átlagosan 8 pont körüli értékeléseket kapott a sajtótól, a nemrégiben boltokba került, felújított verziókkal érkező Ratchet & Clank-gyűjteményből mégis kimaradt a PlayStation 2-es anyag.

Hogy miért, azt nem tudni, mindenesetre a Sony nem hagyja parlagon heverni a címet, és még az idei év folyamán, önállóan jelenteti meg a játék HD-felbontásra húzott verzióját. Az Insomniac a PAX Prime falai között jelentette be, hogy a sorozat negyedik részét is átdolgozza, az első információk szerint a PlayStation Networkön kereshetjük majd az új kiadást.

A további konkrétumokra, illetve az első látnivalókra még várnunk kell.

10.
10.
keiji maeda
#9: a ratchet all for one -t ki se próbáltam nem tetszik move-s próbálkozás, de számomra az nem érdekes , viszont igen az új rész biztosan hozni fogja a szintet :)
9.
9.
AzRaeL
#8: Ja és még hozzá fűzném azt hogy pl. nekem meg a Ratchet all 4 one nem tetszik egy kicsit sem,hiába a Ratchet világában játszódik.
De viszont a Qforce-már így trailer-után is érdekel,mert a régi stílust próbálja majd vissza hozni :D
8.
8.
AzRaeL
#7: Értem én nagyon jól mit mondasz,nyugi :D
Nem szeretek vitázni,de hát hogy is mondjam tényleg nem a legjobb rész volt,én anno 3500 ért jutottam hozzá, tényleg nem volt nagy durranás,szinte mintha csak össze dobták volna..
De azért annyira rossz nem volt mint pl.az első kommentelő be állítja..
Ratchet részhez képest tényleg nem volt akkora hangulata,
de ha úgy tekintünk rá mind egy játékra (akkoriban ugye) Legalább egy közép kategóriás volt.
7.
7.
keiji maeda
#5: ez hülyeség , és elfogultság amit te mondasz azért mert szeretsz valamit azért nem kell minden szemetet megenni, ez minőségileg a szint alatt volt , én imádom a ratchet sorozatot minden része megvan mindet végigvittem nem egyszer, de ez iszonyat hangulatlan és gyagyi volt, attól hogy imádok egy sorozatot nem sóznak rám mindent csak a cím eladásával , figyelem a minőséget is :)
5.
5.
AzRaeL
Akinek tetszik a Ratchet and Clank az nem válogat :)
Nekem ez is tetszett,csak hiányoltam clank-et meg szerintem túl rövid volt =/
Más baja szerintem k..vára nincs,de mind1
4.
4.
sherex
ez egy szar -.- szégyen a többi részhez képest !
3.
3.
keiji maeda
ez nem méltó a többi részhez , hatalmas csalódás volt annakidején , , az összes többi része király , de ez fos volt......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...