DeathSpank

Epizódokban megjelenő kalandjáték Ron Gilberttől, a Monkey Island korábbi designerétől. A DeathSpank egy RPG-kalandjáték hibrid, rengeteg kihívással és persze szórakozással.
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?
1286464934

A hónap végén jön PC-re a DeathSpank

Ron Gilbert legutóbbi agymenése szépen vizsgázott, s bár a Monkey Island atyja már nem dolgozik a fejlesztőkkel, azok nem sokkal az első rész megjelenése után megjelentették a folytatást is. Sosem volt egyértelmű, hogy végül PC-re elkészül-e a játék, ezt csak a mostani bejelentéssel erősítette meg a csapat.
1285694451

Ron Gilbert és Tim Schafer újra együtt dolgoznak

Húsz év után újra összeállt a Monkey Island-csapat kétharmada. Ron Gilbert már hónapok óta Tim Schafer csapatának az irodájában lébecolt, de csak most találták ki, hogy ideje lenne újra együtt dolgozni. Elvileg Gilbert egy régi ötlete kerül megvalósításra, s bár nem tudunk róla semmit, zseniális darab lesz, az tuti!
1282726601

EA: A fejlesztési költségek "már tetőztek"

Az EA Partners vezére szerint a játékok költségvetése már fordított arányba indult, el, tehát nem lesz általános a 100 millió dollárt is meghaladó csúcsfejlesztések születése. Sőt, inkább az olcsóságot és a minőséget helyezik előtérbe.
1282585618

Készül a DeathSpank folytatása

Alig jelent meg a DeathSpank, a játékot készítő Hothead Games bejelentette a folytatását: mint kiderült, a Thongs of Virtue alcímet viselő részt párhuzamosan fejlesztették az eredeti programmal, ezért már nem is kell rá sokat várni - szeptemberben jöhet a megjelenés!
1280008800

DeathSpank

Gondolkoztál már valaha azon, vajon milyen lenne, ha egybegyúrnák a Diablo zseniális, mégis pofonegyszerű játékmenetét a legendás Monkey Island által képviselt humorral? Ez már önmagában is egy teljesen beteg ötlet lenne, nemde? Nos, ekkor lép a képbe Ron Gilbert, aki egy örökkévalóságig tartó fejlesztés után elhozta nekünk Death Spanket, avagy a Halál Fenekelőt!
1278957360

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten átlagos hét elébe nézünk, egy-két ínyencséget leszámítva nem számíthatunk nagy megjelenésekre - a DeathSpankre azért vetünk majd egy pillantást!
1278698640

Július közepén érkezik a DeathSpank

Ron Gilbert eszement szerepjátéka bőven merít a The Secret of Monkey Island hagyományaiból, szerencsére csak párat kell aludnunk az első epizódig.
1277747280

Az esti nyolcaddöntő előtti galériafrissítés

Durván egy héttel az E3 után nem találtunk túl sok új képet, de egy kisebb csokorra valót azért össze tudtunk szedni, és szerencsére akadt horogra egy-két nagyobb cím is.
1252145460

Bemutatkozik Ron Gilbert új játéka, a DeathSpank

A DeathSpankről tavaly hallottunk először, ám a tényleges bemutató egészen máig váratott magára: a legfrissebb információk és látnivalók Ron Gilbert új játékáról, itt!