Július közepén érkezik a DeathSpank

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 9.
  • Hír
Link másolása
Ron Gilbert eszement szerepjátéka bőven merít a The Secret of Monkey Island hagyományaiból, szerencsére csak párat kell aludnunk az első epizódig.
Ron Gilbert eszement szerepjátéka bőven merít a The Secret of Monkey Island hagyományaiból, szerencsére csak párat kell aludnunk az első epizódig. A Hothead Games remek kombinációja a humornak és az akció-szerepjátéknak. Kicsit olyan, mintha a Diablo világát megszállnák a Lucasarts agyament szereplői, ahogyan a fejlesztők nyilatkoznak róla: "hisztérikusan vicces élmény". A komolytalanság mögött viszont kiforrott RPG lapul, ármánnyal, egy hőssel, ki szembeszáll a gonosszal, ehhez csupán egy stillszerűen "The Artifact" névre hallgató varázstárgyat kell megszereznie. Lootolás, hentelés, bárgyú, rajzfilmszerű fantasy világ teszi teljessé az epikus kalandot.

Ugrás a galériához

Az EA ma hivatalosan is megerősítette az első epizód megjelenési dátumát. A DeathSpank először PlayStation 3-on teszi tiszteletét, egészen pontosan július 13-án, míg az Xbox Live Arcade piacterére egy nappal később, 14-én érkezik. Az árcéduláról még nincs információnk.
5.
5.
drat576
#4: ja PC, nézd meg a Platformokat, legfelül baloldalt
4.
4.
jov
Pc? Arról nincs hír?

A Hothead Games neve pedig garancia egy jó játékra, tök mindegy, hogy néz ki...
3.
3.
Tharathiel
#2: xDD

Amúgy adja, még vérzik a csontváz...xD
2.
2.
AmreyP
Hát sztem ebböl sem fognak meggazdagodni..elég szarul néz ki.

Inkább csináljanak valami horror-porno játétok +30 korhatárral :D Az kell a népnek
1.
1.
Adamknight
A képek alapján nem valami nagy szám...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...