Bemutatkozik Ron Gilbert új játéka, a DeathSpank

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
A DeathSpankről tavaly hallottunk először, ám a tényleges bemutató egészen máig váratott magára: a legfrissebb információk és látnivalók Ron Gilbert új játékáról, itt!
A DeathSpankről tavaly hallottunk először, ám a tényleges bemutató egészen máig váratott magára: a legfrissebb információk és látnivalók Ron Gilbert új játékáról, itt!



"Bájos. Intelligens. Titokzatos. Ezek azok a szavak, amiket senki sem használ, mikor DeathSpankről beszél." Így kezdődik a DeathSpank bemutató sajtóközleménye, de akad ott több poén is. A "nagyon vicces szerepjáték" kategóriába sorolt programon a LucasArts egyik géniusza, Ron Gilbert bábáskodik új csapatával, a Hothead Gamesszel. A Diablót Monkey Island stílusban tálaló játék során temérdek sok levágandó ellenfél, sok-sok megszerezhető fegyver és páncél, s számos fejtörő és felfedeznivaló várja a játékosokat. A DeathSpankben fontos szerepet kap a humor, illetve az egyedi külső, ami különös ízt ad a kooperatív módban is játszható játéknak. A fejlesztők több, mint 15 óra játékidőt ígérnek - megjelenése 2010-ben várható.

Ugrás a galériához

9.
9.
Gael
ez gondolom felso korhataros lesz.
8.
8.
norbee95
Vicces játéknak igérkezik. A zene kicsit kárpátiára hasonlít.:D LucasArts ugyhogy jó lesz :D
7.
7.
bzsp
nagyon állat!XD nem semmi. egyedi a stílusa az biztos...
6.
6.
Raziel 88
Ez tényleg a Medievil-re hasonlít a legjobban.
5.
5.
jov
Hothead games? Nem ők készítették a Penny Arcade on the rain slick precipice of darkness játékokat? Ha igen, akkor ez egy nagyon komoly darabnak tűnik! Azokon is sírva röhögtem néha, hatalmas humorérzéke van a csapatnak!
4.
4.
drat576
2.
2.
Giga0509
Ez marha jó :D kicsit olyan Medievil feeling :D
1.
1.
JoHnNiEE
hehe :D Látok benne fantáziát, a látványvilága érdekes , sztem pont ez teszi naggyá, nemtudom vhogy, xbox live arcade-ként tudnám elképzeln.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...