FEAR 2: Project Origin - fejlesztői napló

  • Írta: tjames
  • 2008. november 18.
  • Hír
Link másolása
A Dead Space után van még egy kis időnk fellélegezni, február 10-én viszont újra a gatyánkba csinálhatunk a félelemtől. Ekkor jön ugyanis a FEAR 2: Project Origin!
A Dead Space után van még egy kis időnk fellélegezni, február 10-én viszont újra a gatyánkba csinálhatunk a félelemtől. Ekkor jön ugyanis a FEAR 2: Project Origin!


A most látható videóban megcsodálhatjuk, hogy a fejlesztők milyen remek munkát végeztek! Már ettől feláll a szőr a hátamon!
11.
11.
maxxtro
venybaby





szerintem a dead space ... amugy ahogy írták hogy gatyánkba csinálhatunk a dead space-től, hát én eddig nem csináltam bele :D
9.
9.
Theodor
Minden elismerésem azok, akik ilyenekkel játszani tudnak, nekem már ez a kis videó elég volt, nem hogy sötétben mászkálni meg, hogy a szobámban összesz.rjam magam.. akinek van bátorsága játszani vele, szóval sok sikert neki XD
8.
8.
k_mark93
F.E.A.R 1 et is csak úgy tudtam végigjátszani h mindig szünetelnem kellett,mert egy idő után már túlságosan beleéled magadat,és egyre parásabb,de épp ezt szeretem benne,nem egy unalmas játék,és akciódús,nagyon várom a folytatást:D:)
7.
7.
haly
én igen régen nyomtam az 1sőt és már nem emlákszem de nagyon keménynek látszik ez XD

6.
6.
vergil
jónak tűnik az egy az jónak tűnik én csak a legelsővel játszottm még régen de az tetszett
5.
5.
Metal fiú
húúú nagy fosas lesz rémálom lesz nektek háhá:D
4.
4.
McDuff
"milyen édes pici kislány,úgy megölelgetném..." uramisten...ez jo,ti vagytok semmik xD:D:PxD
3.
3.
forgonati
Höhö. Jó lesz ez. Épp most értem végére a Dead Space-nak, hát az is egy beteg játék volt, birom az ilyeneket :) Várom nagyon ezt is...
2.
2.
thurands
Jól néz ki, de sajna én sem fogok vele játszani, mert beszarok:D. A sima Fear demót kipróbáltam, de már attól beszartam úgyhogy inkább kihagyom:D.
1.
1.
thynice
Sajnállak hogy nem bírod a vért pedig egy jó kis sorozat. VÁRJUK!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...