HWSW: Másfél nap alatt elhasalt a Pirate Bay per

  • Írta: Daks
  • 2009. február 19.
  • Hír
Link másolása
A stockholmi bíróság már a második napon ejtette a vádak jelentős részét a hírhedt Pirate Bay torrentoldal ellen - írja Nagytestvérünk, a HWSW.
A stockholmi bíróság már a második napon ejtette a vádak jelentős részét a hírhedt Pirate Bay torrentoldal ellen - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Miután a bíróságon nem nyert bizonyítást, hogy a Pirate Bay illegálisan terjesztett fájlokat, leszámítva azt, hogy a kérdéses fájlok nevében vagy a hozzájuk tartozó információs címkéjében szerepelt a jogvédett alkotások címe, ejtették az ellenük felhozott vádak jó részét. A felperesek, a lemezkiadók és filmstúdiók köztük a Warner Bros, az MGM, a Universal és az EMI kénytelenek voltak lemondani a vádak közel feléről. A továbbiakban csupán azzal vádolják őket, hogy "asszisztáltak abban, hogy elérhetővé váljanak" a szerzői jog által védett tartalmak. Innentől kezdve a védelemnek könnyű dolga lesz, hiszen egy szolgáltatás üzemeltetése, amit lehet illegálisan használni, az önmagában még nem törvénytelen.

Érdekel mi újság a nagy warez perrel?
Irány a Nagytestvér!
27.
27.
OldM4n
34: Ne ragadj le csak a játékoknál. A Fogyasztói Társadalom (éppen haldoklik egyébként) így működik. Tuszkolják le a szemetet (zene, film, játék, kaja, akármi) a torkodon, és tolvajt kiáltanak, rohannak a bíróságra, ha te kiöklendezed a kultúrmocskot, és még fizetni sem akarsz érte. Sajnos a mostani tizen-huszonévesektől a rendszer elvett valamit, amit tőlünk (a ti szüleitektől) még nem. Ti csont nélkül fogyasztotok, és fogyasztotok, és fogyasztotok, és nem veszitek észre, hogy valójában a modern rabszolgaságot erősítitek ezzel a felesleges túlfogyasztással. A mammutok kezébe adtok még nagyobb hatalmat, és még több pénzt. Nem akarsz fizetni a szar termékért, ami olyan amilyen, nem biztos hogy működik, és nem biztos, hogy tetszeni fog, és nem kapod vissza a pénzed, ha bármi baj van vele, magyarul te csak fizetni vagy jogosult. Ha pedig nem fizetsz, akkor egy-kettőre akár a börtönben találhatod magadat. Őszintén remélem, hogy a demokratikus svéd állam nem a kultúrmocsok fellegvárának számító amerikai médiamultinak ad igazat, és a háború folytatódhat tovább. Ellenük. Értünk. A gondolkodás szabadságáért.



Peace!
26.
26.
felegyi
34# Ez mind igaz, de addig szart sem tehetsz amíg ŐK diktálnak...
24.
24.
Gael
33:a szar jatekokat ugyanannyiert adni,mint azokat a kivalokat,amikkel egy evig is eljatszogatsz,az nem bun?Dehogynem,a fogyaszto szandekos megtevesztese.Es ezt meg tetezik a sosem objektiv pr kampanyaikkal,ahol szandekosan felerositik azt az egy-ket aspektusat a jateknak,ami talan piackepes,de egy szot sem szolnak az egesz gamet illetoen.Megjelentetik a termekuket annyi hibaval,hogy egy ora mulva kivagod az ablakon a lemezt,es meg vissza sem cserelheted,hogy bugos,mert mar a torvenyeket is atirattak maguknak a tetves szarhazi kiadok.Mit csinalnal azzal a vadiuj plazma TV-vel,amit megvettel,orommel hazaviszed,bekapcsolod,de minden harmadik csatorna nem mukodik?Es meg vissza sem viheted?
23.
23.
Mathia$
30: a legtöbb hozzászólásod csak pontokból áll!

Szerintem letölteni nem bűn , csak megosztani ill. feltölteni :P
21.
21.
laca009
de bár mennyiszer feljelenthetik ugyse nyernek mivel a torrentes oldalakat a legnehezebb lebuktatni
20.
20.
aBen
Mondjuk torrent nélkül is meglennék...elvégre csak filmeket szedek le, amiket nemtok megnézni moziba...többit megveszem, elvégre így van 43 eredeti filmem! Csak hogy ne reklamáljanak a filmgyártók...
19.
19.
Pukhi-zik
frissek vagytok :)) komolyan ez nagyon égő , mást nem tudok erre mondani.Egy iylen perben leadni egy elözö napi hirt ,másnap dután ami mindent bejárt már a neten.. Jobb lett vóna ha be sem irjátok.
18.
18.
felegyi
23# Mert a témába illik, ez kérem szépen Warez hír szóval nem követnek el szabálysértést!
17.
17.
Mathia$
15: Igazad van ncore forever én is ott vagyok!
16.
16.
ferrari123
Hat en inkabb eredetibe veszem a dolgokat. :)
14.
14.
aBen
15: Így igaz, a legjobb tracker...csak onnét merek szedni, de csak filmeket...mivel konzolos vok. Meg talán még BitHuMen meg independence...több nem!
13.
13.
Bins
én is szeretem a kalózkikötőt de ncore-t akarok! nemtudja vki még mindíg szünetel a meghívó küldése?
12.
12.
Blaise
Azt azért nem árt tudni, h azért küzdenek ennyire a TPB ellen mert a világ tracker-szervereinek közel 50% százaléka a TPB kezében van! Tehát többi nagy torrentoldal letöltőinek nagy része is a TPB szerverein kapcsolódik. Ezért támadják ennyire kifejezetten a TPB-t, ettől azt remélik h más oldalak is összeomlanak.
11.
11.
felegyi
10# Persze hogy leszoktál róla, mivel kaptál tőlem anno meghívót egy privát oldalra :)!
10.
10.
MT Raze
Na és? Én se vettem játékot már jó darabja egyszerűen mert nem vagyok hülye elkölteni rá a pénzemet. Torrent megteszi.
9.
9.
Mathia$
Nagyon sirály oldal! egyik legjobb! aki kritizálja az nem ismeri! :PPP
8.
8.
HATRED
#10 totál igazad van én alap nem szerettem a torrenteket mert annyi vírus van rajtuk.... még esetleg ami reggelős és csak meghívóval lehet arra azt mondom talán de inkább azok se
7.
7.
tjames
A legtöbb vírust a pájrit béjről lehet bekapni. Épp ezért hamar leszoktam róla.
6.
6.
Guppi
Hehe! S Z O P Á S !!! :D
5.
5.
ZERO88
4.
4.
ACDC 4ever
3-4: IGAZ IGAZ IGAZ ahogy mondjátok én is ugyanígy vagyok

ezzel
3.
3.
Gael
Ha a "sztarok" nem kapnanak dollartizmilliokat a max ket oras filmekert,nem koltenenek tovabbi milliokat szart sem ero PR huzasokra,nem tartananak egy csomo penznyelo jogaszt,ugyvedet,stb,akkor a filmek filleres kategoriaba tartoznanak,ahova valok.Akkor nem lenne ekkora a hamisitas sem,es nem kellene tornijuk a fejuket ujjabb tizmilliok elpazarlasara a nagy budos semmire.A vezetok es kozeli alkalmazottjaik fizeteseirol meg ne is beszeljunk.En nem fizettem filmert,zeneert az utobbi 6-7 evben,es nem is fogok meg a kovetkezo ugyanennyiben.A jatekokat egyenlore meg megveszem,de a tavalyi ev erosen megingatott ezen a teren is,az idei elso fel ev majd megmutatja,erdemes-e meg bizni a fejlesztokben,vagy mehetnek a picsaba azok is.A Killzone 2 a Gamestop-ban 70Eu.De mar nem is lehet uj megjelenest beszerezni 50 alatt.Ez akkor rendben is lenne,ha minden jatek megerne ennyit,de nem eri meg az arat,max ket-harom evente,es akik becsuletesen megveszik a jatekokat,azok szopnak,mert orajtuk akarjak a keszitok aremelesekkel behozni a warezolok miatti kiesest.Nem,hogy inkabb kedveznenek nekunk.Nem,semmi ilyesmi nem johet szoba.Se egy ingyen DLC az eredeti peldany melle,se egy vagy tobb ingame extra,nem.Szoval nem olyan fekete az a warez,es nem olyan feher a legalis vasarlas,mint azt hirdetik
2.
2.
Malackutya
heh...heh...heh...amig kiadók vannak lesz warez is...főleg hogy méregdrágák a dvd-k meg minden ilyen dolog.Mármint magyar átlagfizetéshez képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...