Éles bevetésen a Natal - a tesztalany a Burnout

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 10.
  • Videó
Link másolása
A Natal az E3 legígéretesebb újdonsága volt, s minden bizonnyal az elkövetkezendő évek egyik legígéretesebb újdonsága is marad.
A Natal az E3 legígéretesebb újdonsága volt, s minden bizonnyal az elkövetkezendő évek egyik legígéretesebb újdonsága is marad - a kiegészítőt most élesben is megnézhetitek.



A több, mint 3 perces videóban láthatjuk a kiállításon már bemutatott alkalmazást, továbbá a Burnout Paradise-t is. Az autóversenyt természetesen kontroller vagy kormány nélkül lehet irányítani a Natal segítségével, mindössze a kamera elé kell pattannunk, ahol már csak a képzeletbeli kormány tekergetése vár ránk. A kissé férfias nőt (vagy nőies férfit) leszámítva remek kis ízelítő ez, érdemes megnézni!
45.
45.
Bins
43: sztem amúgy bármit a kezedbe kaphatsz nem muszály a levegőt "tekergetni". mittudomén fogsz egy serpenyőt azt azzal is vezethetsz, de kitépheted a kormányt a kocsidból és azzal is nyomhatod... Amúgy szerintem is transzvesztita a kérdés inkább az hogy miből lett az ami most, férfiból vagy nőből??
44.
44.
X-Master
szerintem transzvesztita :)

A Microsoft most megmutatta mennyire toleráns.

Egy haverom szerint 3 nem van: a férfi, a nő meg a terry black.
43.
43.
gamerplayer
3:11 -nél azok nem mellek akkor lehet h csaj. de a hangja elég fickós, a haja nem fickós szakálla sincs vagy borostálya de lehet h borotválkozott.

De én láttam bajszos csajt.

szavazzunk férfi vagy nő?
42.
42.
suti_88
ez egy akkora baromság komolyan mondom...mi abban az élvezet, ha képzeletbeli kormányt tekergetsz a fotelben ücsörögve? sztem semmi....
41.
41.
Mathia$
Elvileg minden játékot lehet majd joyal is irányítani szal nem lesz gond. :)
40.
40.
krizsa22
hát sztem ennél még az is élethűbb ha a sima kormánnyal játszok sztem nagy szar de azért várjuk meg a végét meg fps majd kimegyek az utcára szaladgálni vagy hogy gondolták így sztem a játéidő lecsöken napi percre mert mire megcsinálok egy pályát futok annyit mint rambo
39.
39.
drat576
szerintem sokkal kényelmetlenebb egy képzeletbeli kormányt forgatni meg taposni a padlót mondjuk egy gamepad helyett
38.
38.
Mathia$
Olyan mintha kamu videó lenne.

Ina az női név.
37.
37.
X-Master
Az most akkor férfi, nő vagy hibrid?
36.
36.
Guppi
31: Mit kellene ezen átportolni?? Nem a játék feladata a mozgásod érzékelése hanem ennek a Natal kütyünek.
35.
35.
Roger Ramjet
Nemrég az MS levédetett egy TPS irányítási rendszert a Natalra. Egyébként az senkinek nem tűt fel, hogy állva vezették a kocsit, így ugyanis nem lehet fékezni, mert csak az egyik lábadat tudod használni. A béna vezetésnek ez is lehet az oka nem csak az, hogy lagos a Natal. Nem hiszem, hogy csak party-játékokat lehet vele irányítani, Peter Molyneux nem véletlenül kezdte el fejleszteni a Milot. Szerintem a játék bizonyos elemei vissza fognak köszönni a Fable 3-ban, az meg nem egy egyszerű játék, hanem szerepjáték.
34.
34.
mephi
Lehet velem van a baj, de én ehhez már öreg vagyok. Ha hazaérkezek a melóból, nem akarok a kedvenc játékom előtt órákat ugrálni, vagy a kezem a levegőben lógatni. Nekem kell az egér fogása. Különben is ha tornázni akarnék, akkor torna termet vennék, nem játékgépet.
33.
33.
bergkamp
hát látom nem sok mindenkit győzött meg a dolog...

én azért még nem írnám le, látok benne potenciált, de eddig a megvalósítás nagyon gyenge.

Idő kell neki, mert hogy ez nem a közeljövő az tuti.

32.
32.
Cinemabizarre
ahogy olvastam a hsz-eket elgondolkodtam ezeken és énsem tudom elképzelni az ac-t pls fp-s stratégia de ha ac vagy pop-ra gonodlok azt nagyon nemtudom elképzelni :S kiwi vok hogy oldják meg!
30.
30.
Petike x
27: Mármint a Natalra átportolt változat!



Mert az fizikai képtelenség hogy csak úgy betegyék a hagyományos xbox360 játékot a gépbe, és értelmezze mozgásérzékelésre, ezt külön erre elkészítették.



Csak az érdekel hogy ki is adják-e így, mert ha igen, akkor már legalább egy játékról tudunk ami menni fog rajta.
30.
30.
geri q
figy biztos lesz vmi tuto ami megmutatja hogy érzékeli a fegyóváltást stb. pl oda nyúlsz a bal lcombodhoz előveszi a kis pityut ha meg az elsődlegest akarod a hátadra nyúlsz ha meg a gránátod akkor a fenekedhez nyúlsz, sztem inkább a járás lesz nehéz egyhelyben kocoksz vagykörbe körbe rohangálsz a natal előtt?
28.
28.
wildláma
szerintem a fejlesztést még húzzák el kb 10 évvel és akkor már lesz belőle olyan cucc ami szóra méltetható, mert nem tudok játékot elképzeli ezzel. Tényleg max stratégiát, vagy kis arcade játékokat, de komolyakat nem, pl gta, assassin's creed, BURNOUT etc etc. egy fps-t elképzelni könnyű de pl hogy vált benne fegyvert az ember, hogy dob gránátot, vagyis nem az hogy hohy, henem hogy érzékeli?
27.
27.
jeti93
Na ez meg mi a ??? Ez még egy medvének is csúnya lenne. És még most kérek elnézést a medvéktől, hogy összehasonlítottam őket vele. Persze én se vagyok egy George Clooney, de ezt Cartman-nek látnia kéne.

Még a Natal is elég unalmas! Ezt max valami party játéknál lehet használni. Ha ezt

+ a csávó ki is emelte, hogy itt úgy vezet, mint ahogy a valóságban kellene, persze ez nem így van, de azért kináncsi vagyok, hogy ez növelni fogja-e a GTA perléseinek számát. Végülis milyen funni lehet lelőni egy csávót, vagy éppen ellopni egy kocsit. Arra is kíváncsi vagyok, hogy egy Assassin's Creed-ben, majd hogyan kell irányítani, mert én nem ugrálnák jobbra-balra a házban, főleg nem fejest.
26.
26.
Giga0509
25.
25.
Petike x
És ezt a játékot ki is akarják adni hozzá, vagy csak úgy techdemóként rákötötték a Natalra?
24.
24.
szambotomi
hát ez valami botrányosan szar
23.
23.
bledzer
itt valami nagyon büdösss... szépen szoolva... a verda nem is ugy mozog ahogyan az a nőszerűség a kezét mozgatja
22.
22.
Cinemabizarre
21.
21.
megalonagyix
És ha mondjuk oda megy egy másik ember, és elkezd kormányozni? Akkor melyikre fog sasolni? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...