BlizzCon 2011: Új Diablo III trailer, gyűjtői kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 22.
  • Hír
Link másolása
Kezdetét vette tegnap este az anaheimi Convention Centerben a Blizzard idei házi rendezvénye. Az információáradatot kezdjük a brutálisan jó Diablo III filmes trailerrel, illetve azzal, hogy bejelentették a játék gyűjtői kiadását. Rajongók számára szép nap ez a mai.

Habár igazán nagy újdonságot nem hozott az az időintervallum, aminek főszereplője a Diablo III volt, bőven megelégedtünk a brutálisan jóra sikerült új trailerrel is. Pontos megjelenési dátum nincs még, egyedül annyit hámoztunk ki, hogy az akció-szerepjáték 2012 elején landol a boltok polcain. Chris Metzen, a játék fejlesztési vezetője szerint "kész lesz, ha kész lesz". A rendezvény látogatói egy vadi új bétával múlathatták az időt a hatalmas kivetítőkön.

Továbbra sincs semmi konkrétum a Diablo III konzolos verziója felől, de nincs kizárva, hogy nagy titokban kiadták a projektet egy külső csapatnak. Ugyanitt bejelentették a játék gyűjtői kiadását, lássuk, mit tartalmaz majd:

  • Diablo III művészeti album
  • Collector’s Edition Soundtrack
  • Kétlemezes kulisszák mögötti DVD/Blu-Ray boxset
  • Diablo koponya és 4 GB-os Soulstone USB-kulcs

Az ingame cuccok között megemlíthető az Aesthetic Artifects, a Fetish Sharman pet a World of Warcraftban, illetve a StarCraft II-höz járó Battle.netes portré.

Aki a frissen bejelentett egyéves WoW-bérlet mellett dönt, az ingyen megkapja a Diablo 3 digitális változatát, jelentette be Mike Morhaime.

Köszönjük, adye, marcello, Stranger666 és StoryTeller!

37.
37.
p3ti
#36: Ha a hangulata megvan a játéknak , az már fél siker , remélem a többi "hiba" nem lesz annyira súlyos hogy le húzza . De még meg sem jelent a játék , szóval nem festem az ördögöt a falra :) Collectorsnak meg gondolom 15ezer + , de én sem tudom még
36.
36.
Elyas
#35: hm az egyik kedvenc játékmagazinom kapot bétaverziót ők azt írták hogy nagyon jó a hangulat 100% csak a kasztok kicsit kiegyensúlyozatlanok...
nem tudja valaki mennyibe fog kerülni a gyűjtői kiadás?
35.
35.
p3ti
#28: Ezen jót röhögtem :D , ott volt a komment :)

Elnézve a trailereket a d3ról , 1 dolog nagyon szemet szúrt . Az hogy wowos az egész ... A korral haladni kell , nem csinálhatnak diablo2 grafis játékot , ezzel tisztába vagyok . Remélem meg marad benne a régi diablo feeling . 100% hogy ki fogom próbálni a 3. részt . Remélem hozni fogja a várt hatást , akkor biztos le fog kötni hosszú időre.
34.
34.
p3ti
#32: A skyrimet össze hasonlítani a diablo sorozattal csak azt bizonyítja , mennyire nem értesz ahoz amit írsz , szal inkább neis írj semmit mint hogy le járasd saját magad.
32.
32.
Dragonborn
Nem tűnik rossznak de azért a SKYRIM szarrá fogja verni.
30.
30.
Stranger666
#26: DE TI ÚGY VONTOK LE KONZEKVENCIÁKAT HOGY MÉG NEM JÁTSZOTTATOK VELE!! TE FASZ
29.
29.
Lordnekroseth
Ezzel mondjuk egyetértek. És azzal pláne, hogy valaki képes volt ezt így normális "hangnemben" leírni. Én mondjuk legalább megvettem 11k ért az Sc2 őt. És lehet pont azért lettem kicsit ellenszenves a céggel, mert annak ellenére, hogy vártam és mennyibe került viszonylag nagyot csalódtam, de ez a saját véleményem. És lehet ha ingyen letölltöm semmi különösebb véleményem nem lett volna a játékról. De amikor valaki annélkül szól bele, hogy akár játszott volna vele, akár ingyen is Az már nem kóser ...ezzel egyetértek.
De azért megjegyezném, hogy mind a kér táborban vannak elfogul emberkék, az hogy : azért is megveszem mert hükurvaistenüberlessz, meg akkora akkora fan vagyok. Az kb olyan mnit amikor a másik tábor azt mnodja : baszkidefos meg drága is, meg amúgy is pénzéhes gecik.....
Igazából mindkettő kb ugyanazon a szinten megalapozatlan.
A lore ba meg nem mennék bele teljesen, mert sajnos mostanában, talán pont azért mert akkora cég lett és akkorát próbálnak újítani, vagy tudom is miért, elég zavarosra sikerül nekik. Tartani a régit, de közben haladni is. Viszamenőleg nemmernek belenyúlni, pedig néha lehet letisztultabb lenne. De persze ez majd egy Pl Titánnál sokkal könyebb lessz nekik is.
28.
28.
Gariss
#26: Hát hallod, nekem nem azzal van bajom, hogy az ellentábor kifejti a véleményét, mert mindenkinek más az ízlése. Engem az zavar, hogy a mai 3 blizzardos posztnál azt látom, hogy minden második kommentelő:
1. olvasni nem tud és/vagy
2. szellemi fogyatékos

De most komolyan, olvassa el mindenki a cikkeket, és utána növekvő sorrendben a kommenteket. Megdöbbentő, hogy az ellentábort olyanok képviselik akik soha nem játszottak a játékkal, vagy ha mégis, olyan felületes és elavult infókkal rendelkeznek, amiket megdönthetetlen tényként közölnek le. Ahogy Stranger666 is írta az SC-s posztban, az idegesíti fel az embert, hogy jön Gipsz Jakab 0 infóval a játékról, és az ilyen megalapozatlan támadó kommentekkel sikeresen elüldözik az emberek egy amúgy jó játéktól. Aki meg járatosabb a loreban és válaszol a válogatott marhaságokra az meg egyből megkapja a blizzard által fizetett pincében élő fanboy titulust. Hát kösz, de kösz nem. Elhiheti mindenki, ha fos lesz egy blizzard játék, én fogom legcifrábban leírni, hogy egy rakás szar. De előbb megveszem és leülök elé játszani, aztán nyilvánítok véleményt, vagy legalább megpróbálok informálódni, nem pedig egy cikk félig elolvasása után osztani az észt mintha én szartam volna a spanyolviaszt.
27.
27.
Lordnekroseth
Kezd elegem lenni hogy kibebaszott szaros videóhoz egy kurva "nekem nem tetszik " et nem lehet írni mert beszólnak.
26.
26.
Lordnekroseth
AZTAKURVAGECI HOGY A BLIZZARDFANOK MENYIRE BESZŰKÜLTEK AZ ELMÚLT PÁR HÓNAPBAN. Már nem is emberi amit itt lenyomtok. Egyszerűen embertelen, hogy már egy kurva videóhoz sme lehet kommentet írni, mert jönnek az" isteneítsd a blizzardot" faszfejek és ha írsz valamit 100000 szeresen lehurognak mert mindig az övék az utolsó szó és jól elégedetten azthiszik, hogy most megmutatták mert ők és a cégük a király akárki akármit mond....tudjátok mit....akkor egyétek meg a cégetekkel együtt, ha szar lesz akkor egyszerű a dolog, nemjátszunk vele, ha meg gem mindenkinek megvan a joga hogy legyen olyan dolog a kedvenc játékában is ami nemtetszik neki. Kurvára nincs jogotok hogy belepofázzatok más ízlésébe és aztmondjátok hülye mert nemtetszik neki valamit és ahoz sem hogy kiforgassátok mások szavait. Stranger te meg húzz visza a ketrecedbe.
25.
25.
Stranger666
#21: Bocs,de még csak a sztory bevezetését látván te leszűrted, hogy ez mekkora szar lesz és gagyi hozzászólásra nem fogok líra szépségű entellektüelek kommentet írni.
HA jól emlékszem a diablo2 storija annyi volt,hogy leölöd a bossokat a köveket meg széttöröd. aztán jött baal aki szétbaszta a worldstonet.
és itt látszik, hogy nem értesz se a schöz se a diablóhoz mert le "remakeled".
menjé killzonezni.
23.
23.
mint már írta Stranger666, ő Azmodan, egyike az "Kisebbik Gonoszoknak" (Lesser Evils). a Diablo első részében sokat lehetett olvasni az egész mitológiáról és a történésekről. pl. annak idején a Lesser Evil démonok (Duriel, Andariel, Azmodan, Belial) elűzték a három Fő Gonoszt (Diablo, Baal, Mephisto), mert nem voltak megelégedve a gonoszságukkal :) de ez még a Diablo első részének a történései előtt voltak.

amúgy nem mondom én sem, hogy nem lesz jó játék, blabla, csak a videó kapcsán írtam, hogy valami miatt nem annyira hangulatos, mint vártam. vannak benne nagyon jó beállítások, de egészében "csak" gyönyörű.
22.
22.
Gariss
#21: Áruld már el, hogy mi alapján jött le a trailerből neked, hogy ez egy gyermekeknek készült matiné lesz? Én akárhányszor nézem nem látok ewokokat táncolni, vagy jar-jarokat megcsúszni a banánhéjon, szóval nem igazán értem, hogy hogy sikerült ezt az elmés következtetést levonni.
21.
21.
zoldmanoka
#17: Szánalmas vagy ember, de legfőképpen kulturálatlan, senki sem "hőbörgött" itt kocsmai színvonalon, csak te, ha trollkodni akarsz, akkor máshol tegyed.

A kommenteket meg el is olvashatnád + megérthetnéd, mielőtt trollkodsz,
mert senki nem beszélt arról, hogy ez a gungan "A főboss" ( jó gameban egyébként több bossfight is van, tudod ) + hogy ami
ebből a trailerből lejön az az, hogy ez gagyibb, mint anno a Diablo 2 trailere ( ott a link nézd meg ! ) és ez a játékra sem vetít jó fényt. Anno a Diablo egy komor hangulatú, "dark fantasy" volt, most meg ideraktak egy olyan trailert, ami
alapján kb. annyit eset a hangulati színvonal, mint amennyit az új star wars filmek színvonala esett a Birodalom visszavág óta. Ez nem dark fantasy így, hanem egy jar-jar-ozott B kategóriás gagyi.

Csalódás, mint ahogy az Starcraft 2-nek nevezett remake is az volt.
20.
20.
drakecsaj
Ki ez a hörgő hájkupac? Kétlem, hogy Diablo ennyire meghízott volna az évek folyamán.
Érdekes, meglátjuk mit hoznak ki ebből. A béta tesztek eddig jónak tűnnek, remélem a sztori vonalat nem fogják elrontani klisékkel :)
17.
17.
Stranger666
#6: Baszod nem is tudod még mi a story, de már gagyi??? WTF u mad bro? honnan veszed h ő a főbossz? istenem, az ostobaságot miért nem bünteted:(
#9 Lordnekroseth
4. testvér? miről beszélsz? látszik, hogy KÖZÖD NINCS a lorehoz, d ete itt vagy és baromságokat beszélsz... a trailerben látható démon Azmodan Lord of sin aki egy Lessel Evil nem pedig a hármak testvére... Ez meg, hogy mindenképp fikáznod kell, szánalmas. Szánalmas ember vagy.
16.
16.
#15: nem csalódtam még én sem blizzben soha, és értem hogy újítani akarnak.
meg is veszem mindenképp a játékot, ez nem kérdés.
nincsenek iszonyat nagy elvárásaim se, mert azért valljuk be nem lehetnek - hiszen ebben a stílusban mindig is a Dio marad a király. és nem vagyok elfogult, egyszerűen ez az igazság.
DE, itt valami nem klappol akkor se! :D
negyedik testvér, lárifári!! és hol van DIABLO?
14.
14.
ki ez a hájas kancigány mint főboss? ugyanmár, kb a sikoly3-ból ugrott be a jelenet, amikor egy majom volt a sikoly..mer az kell a nézőknek.
nem érteni a nevét, mert annyira el van torzítva a hang is..
a szokásos hőbörgős hab szöveg, hogy na majd mindenkit szétcseszünk és megkeressük a fekete követ. milyen fekete lélek kőről hadovál ez? ez már eléggé B kategóriásan hangzik nekem...hol itt az eredetiség??
a másik hírnél meg kunf-fu panda waze, a blizz is átment emós rakás szarba vagy mivan itt??
12.
12.
jó lenne egy fix megjelenési dátum is már... (amit be is tartanak... :) )
11.
11.
drat576
jól megcsinált, de rém unalmas egy videó
10.
10.
Necreon
Ha 25k -ba is fog kerülni (kiindulva abból van hogy van benne szobor és az SC2 is annyi volt), akkor is megveszem. MEG. FOGOM. VENNI. BÁRMI. ÁRON.
9.
9.
Lordnekroseth
Hát.....öszintén nem fogott meg. Mégcsak azt sem mondhatom kiváltképp nagyot újítottak volna a grafikán.
A wow trailerei között mindig lehetett látni legalább hogy haldtak a korral.

A dologban, hogy fantáziátlan a dolog egyetértek Zöldmanóval. Ez a lélekköves dolog meg az hogy "tegyünk bele egy 4 edik testvért" borzalmasan visszataszító story szempontből. A 2 ben PONT elég dolgot hagytak nyitva, hogy értelmes folytatást lehessen csinálni.
8.
8.
Stranger666
#7: Ez az érzés szerintem azért van, mert a WOTLK cinemája Arthasról szólt akit ismertünk, feltápoltuk, szerettük és alatta a fater szövegelése igazra is kél, csak nem éppen úgy ahőgy ő gondolta volna. És ezért lett ilyen hidegkirázós.
7.
7.
igazatok van, tényleg gyönyörű, de hiányzik belőle valami... a WoW - wrath of the lich king cinematic pl. iszonyat hangulatos volt, de a cataclysm már nem igazán, ahogy ez sem... túl egyszerű a koncepció, a szövegek, semmi feszültség.
6.
6.
zoldmanoka
A trailer "műszaki" kivitelezését tekintve büntet, de ami a többit illeti, hát az nagyon gyenge : "vámpír gungan", mint vmi főboss, akinek a szokásos középföldés szörnyserege van + egy kis gyenge kislány, aki bújja a könyvet és a gungan megijeszti, mert kell neki a kő ... ..... gagyi !
Hát ez nagyon messze van a Diablo 1-től ( de még a 2-től is ) . Diablo helyett kaptunk egy gyenge jar - jar star wars klónt, nevetséges. Ha még szórnak több ilyet, biztosan kihagyom, mert már ez is komoly kétségeket ébreszt a minőséget tekintve.
Mielőtt bárki szidni kezdene, itt egy link, hogy milyen is volt a Diablo 2 trailer-e 1998-ban ( emlékszem, hogy a tv-ben láttam először ezt 1998-ban és le voltam taglózva tőle ) :
http://www.youtube.com/watch?v=KxnWjyvmpnI
nézzétek meg és rögtön látni fogjátok a különbséget, azt hogy 1998 óta mennyit esett a színvonal,
nagy csalódás ez a trailer, "brutálisan gagyi"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...