Wii U - ütős a panoráma nézet

  • Írta: InGen
  • 2012. január 14.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo az E3-as leleplezés alatt elfelejtette megemlíteni, hogy van egy egész darab értelmes feature-je is a világ legidiótább nevű konzoljának. Ez a panoráma nézet, amit a Consumer Electronic Shown egy tokiói utcán készült videóval demóztak, és bizony nem semmi.

A fő képernyőn Tokió utcáját láthatjuk, míg az igazán fontos dolgok a tablet-kontrolleren történnek: emberünk ezzel gyakorlatilag oda néz, és olyan részletet fed fel, amilyet csak akar.

32.
32.
pantera101proof
Én fogok venni. A wii szerintem verte a többi konzolt játékélményben. Ez az én véleményem valószinű azért van, mert (Mario-n, Rayman-en, Zeldán, Donkey-n, Banjo kazooie 1,2-n nőttem fel) Egy konzol nyujtson újat, vagy hozza vissza a nosztalgiás emlékeket. A wii(U)-ról meg , hogy nagyon sok újdonságot és élményt fog hozni amit nagyon várok. :)
31.
31.
Jópofa, de játékban nem nagyon fogják kihasználni...meg talán semmiben sem. Mire jó ez? És nem vagyok troll, tökre bírom az ilyen dolgokat, jó lenne már kivetített hologram tévé, mint például a Vasember 2-ben amin dolgozik Stark, és tetszenek ezek az innovatív ötletek, de ezek inkább ilyen poén szinten mozognak, meg lehet fejlesztgetni, továbbhaladni. Egy játékgépben viszont nem nagyon látom értelmét.
30.
30.
volkornka
#8: Na látod, ha már ez is irritál másokat, akkor az ilyesmi mért ne irritálná az n fanokat?:,,A Nintendo az E3-as leleplezés alatt elfelejtette megemlíteni, hogy van egy egész darab értelmes feature-je is a világ legidiótább nevű konzoljának.,, Ha titeket már az is irritál ha valaki próbálja ésszerűen trollkodás nélkül megvédeni a nintendot, akkor ne lepődj meg ha minket az irritál ha jönnek a trollkodó haterek.
29.
29.
thelegendary
Azé LAGGOL a cucc rendesen mikor jobban befordul.....
28.
28.
metercsiken
Fantázia van benne az biztos!

Bár nekem kicsit túl "mozgalmas" lenne így játszanni.
Bizony én a lusta tipusú játékosok közé tartozok, : ) így nekem ez a sok forgolódás nem igazán fekszik!

De tényleg jó ötlet, és mindig örülök neki, amikor ilyen fejlesztésekről olvashatok!
Remélem sok hasonló követi még!?
27.
27.
balisz
Talán nem a Nintendo cuccok a legjobbak (kinek mi a jó ugye), de szerintem messze a leginnovatívabbak. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle, és, hogy "másolják" le ha sikeres lesz. :D
26.
26.
samatagrav09
#20: Abban igazadvan hogy mutassanak újat de a DS akkoriban nagyon nagy volt és élvezetes is csak telt az idő és a teljesítménye nem volt már elég hozzá és szerintem itt is ez lesz mert jön a következő playstation és xbox amiben állítólag megint lesz újítás.De ezek csak akkor jók ha értelmesek és hasznosak a játékélményben különben kidobhatnának évente olyanokat hogy nintendo DS 3 képernyős változat stb.
25.
25.
samatagrav09
#4: Én ezt most erre a kocsis izére értettem mert ha egyedül játszik valaki akkor forgolódik meg minden lehet darabig poén a másik az hogy úgy tudom hogy egyszerre 2 db ilyen kontrolert csatlakoztatni
24.
24.
randall13
#19: Hát te se legyél játékfejlesztő, mert kreativitásod az nincs.
23.
23.
Kumite
#19: Sokak hibájába esel bele... Ez egy tech demo, egy bemutató program, h mit tud az új hardver és szoftver. Nem azt kell látni benne, h valaki egy városban körbenézelődik, hanem el kell képzelni, h mi mindenre lehet ezt majd használni.
22.
22.
zola2000
#19: azért nem olyan rossz az a Wii HW ha ezt tudja (igaz hogy nem is 2006os szint de akkor is):

http://www.youtube.com/watch?v=1CUNNyNK-4w

és a dragon quest 10 fejlesztői szerint ez még nem is a wii maximuma...
21.
21.
dzsiádzsó
#20: Te nem cáfolod, hanem kiegészíted amit mondok, nem tudom észre vetted e?
Neked ez a véleményed, nekem meg az! Szerintem maradjunk ennyibe, mert semmi konkrétat nem írsz, max sarkítasz ;)
20.
20.
p3ti
#19: Itt nem csak arról van szó hogy egy "majom" nézeget fől le valami táblát , hanem arról hogy ezzel az ötlettel teljesen más megvilágításba lehet meg élni 1 játékot . De ahogy írtam ehez is mersz kell hogy belevágj , meg csináld , meg próbáld , mutass újat . Az hogy a nintendonak milyen a játék fel hozatala abba nem igazán akarok bele mászni , mert ahogy írtam mindig eltér a konkurenciától ... ők más iránnyal próbálkoznak . És ezek szerint nem is olyan hülyék , mert az eladási listán borzasztóan jól teljesítettek . Az hogy ez mennyire fog tetszeni az embereknek , majd eldől később . "Azért a motion baromság nem kicsit volt nagyobb ötlet" nem lehet mindig ugyan azt csinálni , már van move , kinect , valami új dologgal elő kell rukkolni .
19.
19.
dzsiádzsó
#18: Azért a motion baromság nem kicsit volt nagyobb ötlet, és főleg a mozgás, társaság, buli miatt ütött. Itt egy majom le föl nézeget egy táblát, miközben a tv-n megy a játék kis túlzással, ebben nem sok potencia van, nintendo mozgásos baromsága, már akkor látszott nagy ötlet lesz, nem is azzal volt a gond, hanem hogy N64 1.1 adtak ki ehhez. Megfelelő hardver lett volna senki egy mukkot nem szólt volna, és őszintén még az árába is beleférne mert cseszett drága, aránytalanul!
18.
18.
p3ti
#17: Egészen őszintén , mutass még olyan gyártót aki ilyenekbe mer bele vágni , én csak simán az ötletre gondolok . Azért eléggé nehéz újat mutatni 2012ben , itt nem csak arról van szó hogy a hardware ilyen olyan erős meg stb. , a nintendo ezzel az ötletével ismét el rugaszkodik a többi gyártótól . De természetesen nem akarlak meg téríteni ... csak nem igazán tartom helyt állónak azt hogy "unalmas , 0" ..
17.
17.
dzsiádzsó
Laggol mint az állat, ha ennyit bír a víjú bajban lesz! Amúgy meg nem tom, unalmas, semmi érdekfeszítőt nem láttam, le is nyomtam felénél a videót, ez 0!
16.
16.
Kumite
#12: A U-hoz gyárilag adott kontroller. Sima Wii-hez nem jó
15.
15.
Kumite
#9: Persze gondolom a troll cikkírás és a több troll haterkedés nem szúrja a szemed... Inkább majd akkor zavarjon, amit írok, ha nincs igazam vagy én is értelmetlen és alaptalan hülyeségeket írok...
14.
14.
jszili32
Hát ilyen nincs az okostelókon!
13.
13.
roli33
#10: Nekem is. Ha ügyesen kihasználják a lehetőségeit és lesznek rá jó játékok, amikért megéri megvenni, lehet hogy ez lesz a következő konzolom.
12.
12.
danez11
egyáltalán nem értek a nindentóhoz, de ez marha jó :D
és akkor most ehhez a U-hoz kell majd egy sima wii is?
11.
11.
SSJ Gábriel
#10: Nekem már az E3-on is jobban bejött mint a PS Vita... :D
10.
10.
Donpedro
Kövezzetek meg, de nekem egyre jobban bejön ez a Wii U =)
9.
9.
daenath
#8: Szokd meg, ahol N hir van o mindig ott van, es gyorsan vedelmebe veszi az N-t :) Nem vagyok Nintendo ellenes de igazat adok neked, egy ido utan irritalo lehet hogy folyton "isteniti" es par 100 mondatos hsz-ben ecsetelei hogy ez igy uber/ugy kiraly :D
8.
8.
Robbie17
#7: Ez igaz nem pont ennél hsznál csak ahogy szoktam látni...
Szerintem nem kell "megvédeni" a Nintendo-t ha valaki máshogy reagál rá....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...