Diablo III - a második fejlesztői napló

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 16.
  • Videó
Link másolása
Az alfateszt után pár héttel indult el igazán a Diablo III fejlesztése, ennek egy éve már. Jay Wilson, Christian Lichtner és Jason Regier nagy megelégedettséggel beszél a Battle.net közösségi funkcióiról a legújabb fejlesztői naplóban, és sok más kulisszatitok is előkerül.

Egy nagy játék fejlesztésénél némileg kényelmetlen helyzetben vannak a fejlesztők, még a nagy Blizzard is. Elmondásuk szerint a munka egyfajta "versenyfutás az idővel", de kétségtelen, hogy megtérül a befektetett erőfeszítés. A játszható alfaverzió volt a töréspont, ez után indult be a fejlesztés gőzerővel. A Diablo III a jövő hónap közepén jelenik meg.

S itt van a legutóbbi karakterbemutató trailer is:

7.
7.
Necreon
#2: Mert ez nem is az. A Character Spotlight videók, azok a hype generátorok, ez csak egy kis plusz, és sajnos a gamekapocs-nak pont ezt sikerül kiragadni a nagy egészből. Kirakhatnátok a spotlight-okat is (barb, dh, ma a monk jött ki) :).
6.
6.
Necreon
#5: Szinte minden fegyvert használhat, de csak statok kap belőlük, az oldalára / hátára kerül azonnal amint skilleket nyomsz, ugyanis a skillanimációk a pusztakezes harcra vannak írva.
5.
5.
Hab
IGN-en már fent is van a Monk videója. Nem is tudtam hogy kardokkal is rohangálhat, most már tuti azzal kezdem el.
4.
4.
hedzsooo
#3: Diablonak nem is kell genaralni, mert sajat maga generalja mar a "hype"-ot! :D

Jo lesz ez, tuti. :)
3.
3.
adye
Holnap ismét kapunk egy gameplayt az egyik karakterről (szerintem a MONK jön).
2.
2.
Split
Ez a videó nagyon rossz hype-generator... tök régi felvétel, valamint a super / better / amazing / epic szavakon kívül nem hallok mást... :)
1.
1.
zsocwargear
"A Diablo III a jövő hónap végén jelenik meg. "

Akinek május 15 az hónap vége... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...