GC 2013: PC-re is jön a The Division

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Még csak a Gamescom nulladik napjánál tartunk, mégis milyen hírek érkeznek! A Ubisoft bejelentette a The Division PC-s változatát, sőt egy új trailert is mellékelt a jó hír mellé. Csekkoljátok!

Az E3 meglepetésjátéka PC-re is megjelenik, a Ubisoft, illetve a Ubisoft Massive a nyilvánvaló rajongói nyomásra döntött úgy, hogy PS4 és Xbox One mellett számítógépekre is elkészítik a játékot.

A The Division vezető producere, Fredrik Rundqvist szerint a csapatnak nem okoz majd gondot a PC-s változat, elvégre az ő pályafutásuk is ezen a platformon indult a Ground Controllal és a World in Conflicttal:

Közben megjelent a The Division új trailere is, ami némi gameplay mellett azt mutatja be, miként használható a játék mobileszközökre elérhető kísérő alkalmazása:

Végül még egy hír Divízió-fronton: az Xbox One-os változat a megjelenés előtt és után is exkluzív tartalmakat kap majd. Konkrétumok még nincsenek.

70.
70.
Jersey
Jajj, csak nem megint bannolták? :3
69.
69.
trion96
#68: Ja tudom :D Késô volt már xD
68.
68.
TBO0
#67: Ezzel jól melléfogtál, csillagozz újra :D:D
66.
66.
trion96
Mi történt itt? Egyet tippelek: seggeszki?
65.
65.
Pharaoh
64#: Minden egyes router/modem újraindításnál új IP-t kapsz (ami software-esen is elérhető), úgyhogy nem érne semmit (javítsatok ki ha rosszul tudom)!
53.
53.
giga321
Ezaz. MMO-t tolni konzolon szerintem nem a legjobb. Egyértelmű volt, hogy jön pcre is. Még jó, hogy aláírtam a petíciót.
50.
50.
Pharaoh
46#: Lehet, hogy igazad van, DE EBBEN az esetben te egy (vagy több) régi sérelmet emlegetsz fel, mert ITT nem rinyált senki, hanem te kezdted el, mert a 11-es komment sem volt itt rinyálás, amire te először reagáltál, már túlpörgött "üzemmódban"!
49.
49.
equinox42
Nagyon tetszik ez a játék, de online mivoltja miatt nem lesz vele dolgom. :S
43.
43.
Pharaoh
Itt egy jó hír és megint megy a szokásos, értelmetlen háború, mert mindenki arc akar lenni! Gyerekek!
41.
41.
emerik
Megérte aláírni a petíciót ;)
40.
40.
#32: Ezt úgy hívják, rosszindulat. Ha sok exkluzív cím jelenik meg, az számára pótolhatatlanná teszi a Konzolját. Elmondhatja magáról, hogy vele ellentétben, a "hülye PC-sek" nem játszhatnak egy csomó játékkal. Ha kiderül, hogy valami mégis megjelenik PC-re, az zavarja, mert akkor az olyan, mintha nem vezetne annyira fölényesen a Konzol a PC platformmal szemben.

Esetleg tévedek?
36.
36.
DON GONDOCS
Remélem folyamatosan fentartják a játék iránti érdeklődést új küldetésekkel. stb. és nemfog ellaposodni egy idő után.
33.
33.
Jared
Azé késik meö
27.
27.
greenmelon
#13: Ha nem tudsz szöveget értelmezni, legalább ne reklámozd.
23.
23.
Cuppak
#16 na, megjött a troll.. komolyan emberek, miért írtok neki vissza? gondolom már kurvára unatkozott mert a pár utolsó hírnél oda pötyögött valamit és senki nem írt neki vissza, légyszíves.. haggyátok békén :D, csak trollkodni akar, mert szerintem nem olyan balfasz mint amilyennek mutatja magát, ha meg igen, akkor egy retardált..
22.
22.
Chrome1986
20.
20.
JackBauer
#18: ez igaz a vanquish és ufc-re is
15.
15.
Stranger
Ja hát nagy csoda, főleg h valószínűleg PC-n futott E3-on.
14.
14.
EBR2000
Akkor ha konzolra nem is de pc-re beszerzem! (Vétek konzolra mmo-t venni...)
A tabletes cucc meg inkább ilyen kiegészítő de nem számít teljes platformnak.
13.
13.
Necreon
#6: Sznobság nem megvenni egy 120.000 Ft-os konzolt és egy 16.000 Ft-os játékot mert már van egy PC-d? Okééé...
12.
12.
alex512
#8: Hónapok óta... Már az E3-as gameplayben volt, aki tablettel tolta. Egyébként én ezt nem számítanám be külön, teljes értékű platformnak, hiszen nem tud úgy játszani tableten, mint konzolol vagy PC-n, csak besegíteni a látott módon.
11.
11.
DON GONDOCS
Eddig szinte az összes sikerjáték multiplatform lesz, ez se kivétel. Az egyik legjobb nextgen játék a titanfall és watch dogs és Destiny mellett
10.
10.
Tücsök112
ez a mobilos gameplay borzasztóan kezelhetetlennek tűnik nekem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...