Decemberben jön a dobozos DiRT Rally?

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A német Amazon szerint a DiRT Rally végre megkapja végleges változatát és átlépi az Early Access határait, így decemberben már dobozos formában is beszerezhető lesz.

Valószínűleg maga a Codemasters sem gondolta, hogy a DiRT Rally áprilisi bejelentését követően olyan népszerű lesz a sorozat legújabb, alapvetően a hardcore rajongókat megcélzó mellékága, hogy decemberre még dobozos formában is beszerezhető lesz az eredetileg Steamre tervezett kitérő.

Pedig nagyon úgy néz ki, hogy a jövő hónap elején lemezes változatot is kap az időközben rengeteg új helyszínnel, versennyel és autóval kiegészült, Early Accessben rajtolt DiRT Rally. A német Amazon oldalán már felbukkant a dobozos kiadás, és állítólag december 8-án fog megjelenni.

Ezt lényegében megerősítetteDarren Hayward, a játék egyik dizájnere is, aki egy múlt heti blogbejegyzésben arról beszélt, hogy révbe értek a fejlesztéssel és hamarosan megérkezhet a játék végleges verziója.

7.
7.
GAMEROD
Én már kezdetekkor megvettem amikor tényleg csak bagóért lehetett letölteni.
6.
6.
Wolverine
Ez a rész gyakorlatilag a sorozat rebootolása, számomra kérdés, hogy innen hova megy tovább a sorozat és hogy továbbra is a realisztikusabb irányvonal lesz-e a mérvadó. Arról nem is beszélve, hogy a számozásokat el is felejthetjük, mert újra dirt2 névvel nem valószínű, hogy fog jönni valaha, nade ez csak a jövő kérdése...

Remélem a végleges verziója elég játszható lesz ennek, mert csak a korai bétával játszottam, az pedig elég karcsú volt még, attól eltekintve, hogy maga a játékélmény már javult az előzőekhez képest.
Ha kellő tartalommal megpakolják, akkor hosszú idő után kaphatunk egy jó rally játékot végre.
5.
5.
Ruga
Na, akkor black friday-en rá is nézek, hátha occo lesz :)
3.
3.
Lizard0828
Vegyétek, ezt tényleg érdemes aki szereti a rallyt és nem NFS-hez szokott:)
1.
1.
Azadojat
Én egy konzolos portnak örülnék inkább...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...