Overwatch - bemutatkozott Sombra

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 4.
  • Hír
Link másolása
Elrajtolt az idei BlizzCon, ahol a Blizzard többek között az Overwatch kapcsán is bemutatott néhány újdonságot. Egyrészt bejelentették a régóta pletykált új hőst, Sombrát, de kapunk új játékmódot, térképet, és indul majd egy profi liga is.

Hivatalosan is lehullt a lepel az Overwatch legújabb, jó ideje pletykált játszható hőséről. A Blizzard ugyanis a ma rajtoló BlizzConon bemutatta Sombrát, aki leginkább a támadásban lehet majd csapatunk hasznára.

Fegyvere egy géppisztoly lesz, ami leginkább a közeli célpontok ellen lesz hatásos. Képes meghekkelni az ellenfél tagjainak képességeit, így azok nem tudják majd használni azokat, de akár a különböző életcsomagokat is módosítani tudja, így azok használhatatlanok lesznek a többiek számára. És ha ez nem lenne elég, akkor rövid ideig láthatatlanná is tud majd válni, ráadásul ilyenkor gyorsabban tud mozogni. Kapni fog egy EMP-t is, ezzel az ellenfél pajzsait, egyéb akadályait tudja majd kiiktatni.

Sombra a jövő héten érkező frissítéssel lesz majd elérhető, egyelőre a PTR-szervereken.

A stúdió emellett bemutatta az Overwatch következő játszható pályáját, az Oasist, illetve egy új játékmódot, az Arcade-ot is. Utóbbi az 1v1 és 3v3 elleni összecsapásokra lesz kihegyezve, sajátos szabályokkal és egy új térképen, az Eco Point: Antarcticán lesz elérhető.

Végezetül pedig a Blizzard azt is megerősítette, hogy saját Overwatch-ligát indít. A kifejezetten profiknak szánt lehetőséget első körben egy válogató előzi meg, amelyeket különböző országokban tartanak majd, ezzel lehetőséget biztosítva az éppen feltörekvő, nagyobb szponzor nélküli játékosok számára. Az első ilyen válogatóra valamikor jövőre kerül sor.

2.
2.
Mr.Dead
Est fénypontja volt :"D
1.
1.
giga321
Új pályára kíváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...