SCUM - megvan a korai hozzáférés dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Már a címből is sejthető, hogy a Devolver Digital nyitott világú túlélőjátékának szereplői minden hájjal megkent gazemberek. Itt mindenképpen elszabadul a káosz, a békés gyűjtögetők nem sokáig maradnak életben.

A Gamepires alkotása tényleg nem kertel, ha éppen nem az őrült játékosok ellen harcolunk, akkor az agresszióra sarkalló robotok, vagy éppen az elhullott embertársaink feltámadt formái törnek borsot az orrunk alá. Akcióval és harccal tömve lesz a SCUM, amely lényegében egy túlélőjáték, de minden eddigi próbálkozásnál betegebb.

Persze itt is részletesen testreszabhatjuk karaktereinket, van itt minden a testtömegtől kezdve, az anyagcsere sebességén át, egészen a biztonsági rendszerek hackeléséig. Ha kellően ravaszak vagyunk, az egész szigetet az uralmunk alá hajthatjuk, az eszközök lényegtelenek. Itt mindent szabad!

Az esőben vagy egy medencében caplatva megfázhatunk - bizony, még az időjárás hatással lesz ránk. A vizes ruháknak is súlya van, így lassabban vánszoroghatunk előre, viszont vannak olyan darabok, melyek több vizet képesek elnyelni. Roppant fejlett rendszerek dolgoznak a játék alatt.

Az E3 óta tudjuk, hogy a SCUM augusztusban startol el a Steam Early Access kínálatában, de ma már pontos dátumunk is van: augusztus 29.

6.
6.
br1Koo
Jujujjjj ez a játék nagyot fog ütni, nagyon várom, biztos nagyon belefolyós lesz a játékmenet.
1.
1.
markoci555
gamekapocs, ezért imádlak...
hír?: "Az E3 óta tudjuk, hogy a SCUM augusztusban startol el a Steam Early Access kínálatában, de ma már pontos dátumunk is van: augusztus 29."

a többi?
infók amiket eddig is lehetett tudni, valamint egy régebbi videó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...