Cáfolták a Superman-játékról szóló pletykákat

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 1.
  • Hír
Link másolása
Már egy ideje szárnyra kaptak azok a feltételezések, miszerint a Rocksteady egy nyitott világú Superman-játékot készít, amit talán az idei The Game Awardson be is mutathatnak. A stúdió azonban lehűtötte a kedélyeket.

Rengeteg feltételezés létezik, hogy min dolgozik manapság a Rocksteady. Egyértelmű utalások voltak a Batman: Arkham Universe című nyitott világú anyagra, és egy Superman-játékra, melynek már a pontos alcíme is kiszivárgott ezen a héten.

A jövő héten megrendezésre kerülő The Game Awards kapcsán került újra terítékre a Superman-adaptáció, a spekulációk szerint a díjátadón leplezhetik le az anyagot. Sajnos azonban erre biztosan nem kerül sor, a Rocksteady ugyanis nem fog új játékot bemutatni a rendezvényen, és ami a legfájóbb, még csak Superman-játékon sem dolgoznak.

Legalábbis a rendező, Sefton Hill a Twitteren cáfolta a pletykákat. Mint írja, jelenleg "keményen dolgoznak a fejlesztői bunkerben" a következő játékukon, éppen ezért nem is készülnek bejelentéssel a TGA-ra. Amikor erre készen állnak, mi tudjuk meg elsőként. És Hill végül bevitte a kegyelemdöfést: "Nem Supermanről van szó."

Ez persze nem feltétlenül azt jelenti, hogy a kryptoni szuperhőst nélkülöznünk kell a rejtélyes új címben - egyesek már egy komplett Justice League-játékot vizionálnak.

Meglátjuk, mi lesz belőle! Egy korábbi álláshirdetésből egyelőre annyi sejthető, hogy AAA-kategóriás címről van szó, amely a következő generációs platformokra futhat be. Ha ez igaz, évekre vagyunk még tőle.

7.
7.
felegyi
Több helyről lehet olvasni hogy egy Justice League játékon dolgoznak, több nagyobb város lesz benne, minden karakter játszható lesz, nem csak Superman!
6.
6.
petymeg2033
#5: Én mondjuk igen.
Az Arkham játékok nekem az utóbbi évek legjobban élvezhető játékai voltak. Nagyjából ugyanezt a stílust Superman-nel is szívesen megnézném, ha a történetből sikerül valami legalább olyan jót kihozni.
5.
5.
#2: De hat te komolyan Superman jatekot akarnal a Batman Arkhamok stilusaban??? Jezusom... Inkabb jojjenek ki valami normalis jatekkal.
4.
4.
NathanDrake
Én egy Spawn játéknak nagyon örülnék. Csak sajnos ő nincs benne a DC univerzumban.
3.
3.
crytek
Arrow
Tini Nindzsa teknősös epic lenne
2.
2.
IcePyke
#1: Köszönjük, Emese
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...