Valorant - kiderült, hogy mikor érkezik

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan zárja a kapuit a Valorant zárt bétája, ahova lelkes Twitch-nézéssel lehetett bekerülni. Elkeseredni azonban nem kell, ugyanis egy nagy lélegzetvétel után nyár elején érkezik is a végleges produktum.

Április 7-én indult a Valorant zártkörű bétája. Mi is írtunk róla, hogy alaposan megizzasztotta a Twitch-szervereket, majd futottunk vele pár kört, hogy leteszteljük, mire számíthatunk a League of Legends alkotóinak legújabb játékával kapcsolatban. Szomorú hír, hogy akinek eddig nem sikerült bekerülnie, az valószínűleg ezután sem fog, ugyanis május 28-án leállítják a bétateszt szervereit.

Öröm az ürömben, hogy mindezt azért teszik, hogy egy végső nagy polírozás után június 2-án a végleges játék legördülhessen a gyártószalagról. Jóval hamarabb jelenik meg a játék, mint ahogy azt gondoltuk, és bár egyelőre csak PC-re, a fejlesztők az elmondásuk szerint nem zárkóznak el a gondolattól, hogy a Valorant a jövőben konzolokra is ellátogasson.

7.
7.
xanatos0911
#6: Hogy lennél “szar a jatekban” kedves Viktor_The_Best, ha egyszer Te vagy a legjobb? ;)
6.
6.
Viktor_The_Best
Semmi problema nincs a jatekkal, en jatszom mar par hete, egyetlen buggal sem talalkoztam, jol fut. Csak annyi hogy az XP lehetne tobb hogy hamarabb meglegyen egy operator vagy gunbuddy vagy kartya mert elunja magat az ember olyan lassan fejlodik benne. Persze lehet hogy en voltam szar a jatekban. :) Ez a velemenyem.
1.
1.
Slik
legalabb 10 ev utan van ertelme a riot game(s) nevnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...