Úgy tűnik, jön a Nickelodeon Kart Racers 3

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 11.
  • Pletyka
Link másolása
A Best Buy idő előtt lebuktatta a Nickelodeon Kart Racers-sorozat harmadik felvonását, amely idén ősszel kerül majd boltokba.

Úgy tűnik, a Nickelodeon-rajongók egy harmadik kört is kapnak a csatorna frencsájzait felsorakoztató kartjátékból: a Best Buy üzlete idő előtt buktatta le, hogy készül a Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway, amely október 7-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre.

A játék a klasszikus kartjátékos gameplayt ígéri, azzal a mechanikai csavarral, hogy most már motorcsónakká is átalakíthatjuk a verdánkat vagy a motorunkat, ha olyan szakaszra érünk a pályán. Egyébként több mint negyven, teljesen szinkronizált karakter közül választhatunk majd, akiket egymás autóiba is átültethetünk, a csapattagok száma pedig több mint kilencven főre rúg most már. A harminchat pályát multiplayerben is próbálgathatjuk majd, ebből lesz helyi és online változat is.

A Nickelodeon Kart Racers 3-ban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Tini Nindzsák, a SpongyaBob vagy az Avatar - látnivaló címén ugyanakkor egyelőre csak egy logót tudunk mutatni nektek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...