Megerősítették a FIFA 23 World Cup módjának megjelenési dátumát

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 1.
  • Letöltés
Link másolása
Az ingyenes frissítés a Switch kivételével minden platformra megjelenik november 9-én, a FIFA Mobile-ra pedig november 8-án érkezik.

A FIFA-sorozat az egyik leghíresebb franchise, és mára már több millió focirajongó várja a játék újításait. Az idei kiadásban végigjátszhatjuk az EA Sports szerint "a teljes 2022-es FIFA-világbajnokság hiteles rekonstrukcióját a nyitómeccstől a döntőig".

Az EA Sports bejelentett egy online versenymódot is, amiben a játékosok választhatnak egy nemzetet, és megpróbálhatják megnyerni a világbajnokságot a világ más játékosai ellen.

További újítás, hogy november 11. és december 23. között új FIFA Ultimate Team (FUT) kampányok indulnak, amik további skineket, stadiondíszletet és csapatösszeállításokat tartalmaznak majd. A FUT-ban november 11-23. között rendezik meg majd a Path to Glory nevű bajnokságot, aminek a keretein belül a játékosok 30 világbajnok bőrébe bújhatnak és nyerhetnek újabb versenyeket. 

A World Cup-tartalmak mellett az EA tervezi egy FIFA Women's World Cup Australia és New Zealand 2023 mód kiadását is, még a jövő évi torna kezdete előtt. 

1.
1.
Norbiii
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...