HWSW: Magyarországon is elrajtolt a SkyShowtime

  • Írta: szlav
  • 2023. február 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Összesen 20 országban - köztük Magyarországon - vált hozzáférhetővé a SkyShowtime online előfizetéses videostreaming-szolgáltató katalógusa, mely a Paramount csoporthoz tartozó tartalmak mellett többek között egykori HBO-exkluzívokat is átvesz majd.

Újabb havidíjas, online előfizetéses videostreaming-szolgáltató vált elérhetővé mától Magyarországon: az előzetes bejelentésnek megfelelően elindult a SkyShowtime, mely az egyik legfiatalabb versenyzőként kíván megküzdeni a nézőkért a piacot uraló olyan riválisokkal, mint a Netflix, a Disney+ vagy az HBO Max.
 

A szolgáltatás a Paramount Globalhoz tartozó Showtime és a Comcast csoport tulajdonában lévő Sky Group összeolvadásával jött létre, a korábbi Paramount+ platform kvázi utódjaként. A SkyShowtime mindössze néhány hónapja, 2022. szeptemberében indult négy skandináv országban, melyekhez októberben Hollandia és Portugália, decemberben pedig féltucatnyi kelet-európai ország csatlakozott.

Magyarország a második körös kelet-európai bővítésben szerepelt, többek között Csehországgal, Szlovákiával, Lengyelországgal és Romániával, ahol hazánkkal egy időben, február 14-én vált elérhetővé a szolgáltatás.

A SkyShowtime könyvtárában megtaláljuk a Paramount, a Universal, a Nickelodeon, a DreamWorks és a Peacock tartalmait is, de az HBO Maxról is érkezik pár érdekesség - a részletekért irány a HWSW!

2.
2.
Ganzer
Előfizettem de eddig nem estem hanyatt tőle. Néhány régebbi sorozatnál nincs magyar nyelv, de legalább az összes évad sincs fent. Van amelyiket az 5ik évadtól lehet nézni, de van olyan is aminek csak a 6ik evada van fent. Mocsok hiányos az egész eddig, de remélhetőleg jobb lesz idővel.
1.
1.
pécégémer
Van itt olyan, aki PS5-ön szeretné nézni? Hiába írtam a supportnak le se sz*rták a kérdédeimet.

https://help.showtime.com/hc/en-us/articles/4407520597915-How-do-I-subscribe-to-the-SHOWTIME-streaming-service-on-my-PlayStation-5-

Itt egy link ami engem arra enged következtetni, hogy létezik. De akkor miért nem tölthető?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...