Óriási kasszasiker az Insidious: The Red Door

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. július 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Patrick Wilson nem csak színészként, de rendezőként is nagyszerűen teljesített. Az Insidious: The Red Door rögtön a megjelenése hetében kasszát robbantott - a saját mértéivel természetesen.

A Variety szerint az Insidious: The Red Door hatalmas kasszasiker volt az amerikai mozikban és világszerte. A nyitóhétvégén máris a költségvetésének a dupláját hozta vissza, mivel a franchise legújabb filmje 16 millió dollárba került és 32,6 millió dollárt hozott az első három nap alatt. 

Az Insidious-sorozat legújabb része arányaiban még az új Indiana Jones-filmnél is jobban teljesített, hiszen utóbbi látogatottsága 56%-kal csökkent a 60 millió dolláros nyitóhétvégéhez képest. A Harrison Ford főszereplésével készült folytatás 26,5 millió dollárt hozott, és ehhez képest 300 millió dollárba került az elkészítése. 

Az Insidious: The Red Door a nemzetközi jegypénztáraknál is jól teljesített, összesen 31,4 millió bevételt hozott, ami 2020 eleje óta a legnagyobb tengerentúli nyitást jelenti egy horrorfilm számára.

7.
7.
DragonBleacPiece
#6: vannak filmek amiken látni lehet egy személynek aki látott már adott műfajban filmeket hogy a tömeg hype ellenére egy szar filmről van szó.. mint az interstellar aminek az első 20 és utolsó 5 percét tudtam csak megnézni, annyira unalmas melodráma volt 0 sci-fi nélkül
6.
6.
delphijos
#3: Nem láttam, szóval lehet hogy nem jó, de sokszor esünk abba a hibába hogy a saját véleményünket tekintjük az általánosnak. Aztán mégsem biztos hogy így van…. Az én szempontomból nekem is érthetetlen hogy pl. a Watchmen vagy a Interstellar miért ennyire népszerű. Pedig csak annyi van, hogy itt az ízlésem nem találkozik a többséggel….
5.
5.
Nate Hope
#3: "Tudod, ha valami szar, az nem szokott nagy bevételt hozni."

Hmmmm, wait, what???? :O
4.
4.
Br1sk
#3: Hát a játék és filmiparban elég gyakori hogy szarral termelnek rengeteg pénzt, de mostmár értem hogy értetted az 1. kommentedet.
3.
3.
DamonSan
#2: Pontosan azért érthetetlen, hogy miért teljesít ilyen jól és miért lett kasszasiker, mert a többihez képest egy nulla. Tudod, ha valami szar, az nem szokott nagy bevételt hozni.
2.
2.
Br1sk
#1: A kasszasiker azt jelenti hogy anyagilag jól teljesít a film. A befektetők szempontjából megérte elkészíteni. Megrázták a pénzfát. Dől a lé. Nem azt hogy izgalmas a film cselekménye vagy bármire is gondoltál lol
1.
1.
DamonSan
Kasszasiker? Semmi nem történt a filmben... Még csak ijesztő sem volt. XD
A feléig türelmesen vártam, hogy történjen valami, utána már egyenesen frusztráló volt, hogy mennyire lapos és unalmas a korábbiakhoz képest.
Látszik, hogy más rendezte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...