Megan Fox adja Nitara hangját a Mortal Kombat 1-ben

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
Az Outworld vámpírúrnője, Nitara is játszható karakter lesz a NetherRealm verekedős játékában, ráadásul bájos orgánumáért a nem kevésbé szexi Megan Fox felel majd. Az új trailer mellett némi szivárgás is felütötte a fejét.

Miután tegnap kiszivárgott egy csomó nyers felvétel a Mortal Kombat 1 Switch-verziójáról, a NetherRealm úgy döntött, megelőzi a spoilereket, és hivatalosan is megerősítette, hogy Nitara is játszható karakter lesz a két hét múlva érkező verekedős címben. A hölgyemény vámpír, azaz harc közben agyarait, karmait és szárnyait is beveti, hogy még több vért ontson az ellenfeléből.

Orgánumáért ráadásul egy hollywoodi színésznő felel. Oké, Megan Fox egy igazi B-listás sztár, ám keresve sem találnánk jobb hangszínt Nitarának a fenti előzetes alapján. A NetherRealm folytatja a hagyományt: több ismert személyiséget nyert meg szinkronnak: többek között Jean-Claude Van-Damme-ot, Antony Starrt és J.K. Simmonst.

De mi is ez a szivárgás? A hét elején valaki idő előtt hozzájutott a Mortal Kombat 1 Switch-verziójához, és nem is volt rest az élményeit különböző felvételekkel alátámasztani. Sajnos a port jelenleg kritikán aluli, rengeteg a lag, a képernyő szétesése, és a maga a képminőség is eléggé homályos, ami egy 70 eurós játéktól megbocsáthatatlan. Bízunk benne, hogy a fejlesztők ráncba szedik a portot a szeptember 19-én esedékes premierre. Emellett a teljes karakterlista kiszivárgott a Redditre.

2.
2.
Spazz Maticus
Megan Fox be tudja csukni a száját ???

Ez nekem új.
1.
1.
sumblinker
Gépfegyver Kálmán is várható?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...