Sztoritraileren a Tekken 8

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 15.
  • Videó
Link másolása
A jövő hónapban megjelenő játék történetéről eddig nem igazán tudtunk meg részleteket, most azonban erre helyezi a hangsúlyt a játék legújabb előzetese.

Heihachi Mishima legyőzése után Kazuya Mishima a G-corp élén gyakorlatilag hadat üzen a világnak. Természetesen ezúttal is fia, Jin Kazama lesz a reménysugár, akinek meg kell állítania démoni erővel rendelkező apját, igaz, neki is meg kell tanulnia irányítania saját erejét.

A januárban érkező játékban az átvezetők és a harcok között minden eddiginél simább átmenetet ígérnek a fejlesztők, és ezt az első fejezetig már ki is próbálhatjuk PlayStation 5-ön. Tegnap ugyanis megjelent a játék demója, december 21-én pedig PC-re és Xbox Series X/S-re is elérhetővé válik az történet elejét és a lokális versus módot tartalmazó próbaverzió.

A Tekken 8 rengeteg karaktert vonultatott fel az idén, számos új szereplővel fogunk közelebbről megismerkedni, de lesznek olyan veterán karakterek is, akikkel a Tekken 2 óta nem találkozhattunk. A játék január 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

3.
3.
Nothing
Ha nem ismerném a karaktereket, esküdnék, hogy ez valami új Final Fantasy trailer.
Ez a sok hókuszpókusz meg agyoncicomázott karakterdesign nem áll jól a Tekken-nek. Bár adja az ég, hogy ez legyen a T8 legnagyobb negatívuma...
2.
2.
memoryman
#1: "Story in a game is like a story in a porn movie. It's expected to be there, but it's not that important.” John Carmack
1.
1.
Seraph
Tekkenben a sztori mindig úgy volt hogy van, de minek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...