Friss részletek és képek érkeztek a Sega klasszikusainak új részéről

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 23.
  • Hír
Link másolása
A The Game Awardson derült ki, hogy a Sega szép sorban feltámassza a Crazy Taxi-t, a Golden Axe-t, a Jet Set Radio-t, a Shinobit és a Streets of Rage-t. Az év végére némi látnivaló és pár új infó is befutott róluk.

A Sega nem egy, hanem rögtön öt klasszikus frencsájzának rebootját jelentette be a hónap elején. A The Game Awards óta azonban egy vállalati prezentáción keresztül további újdonságokat is bemutattak róluk egy-egy képet is mellékelve.

A Crazy Taxi új része a szabadság vidám érzésével kecsegtet, a pálya pedig egyaránt tartalmaz városi és zöldövezeti részeket, azonban az játékmenet mit sem változott, ugyanazt az őrült, időre menő száguldást kapjuk, amit mindig is szerettünk benne. Na és persze a pörgős betétzenéket is.

A Streets of Rage: Revolution már nem az első feltámasztás, hiszen a 2020-as Street of Rage 4 nem is olyan régi játék, ám ezúttal teljesen 3D-s környezetben akciózhatunk. Főszereplőnk Axel Stone, aki egy volt rendőrtiszt, egy nyüzsgő metropoliszban tesz rendet az utcákon. Egyszerű a képlet, ugye?

A Golden Axe is nőtt egy dimenziót, immáron teljesen 3D-s környezetben apríthatjuk a különféle démonokat és szörnyeket, és persze durva varázslatokat is eregethetünk, miközben megismerhetjük az Arany Fejsze legendás történetét.

A Shinobi egy szörnyekkel és nindzsaakcióval teli világot járhatunk be, főhősünkkel szerencsére nem puszta kézzel megyünk neki a veszedelmeknek, hanem egy legendás kardot, az Oberozukit forgatva. Még egyszer és mindenkorra el kell pusztítanunk a gonosz erőit. Izgalmasnak hangzik!

A Jet Set Radio rebootja teljesen nyitott világban játszódik majd, és az első kép alapján egyfajta soft-rebootként is felfoghatjuk, hiszen a grafikai dizájnja nem sokban tér el az elődjétől. Egy lázadó forradalmat élhetünk át a játékban, szabadnak érezhetjük magunkat egy fullasztó társadalomban, ahol barátkozhatunk és növelhetjük rajongóink számát. Mozgalmat épitünk a látványos trükkjeinkkel.

Dátumot egyik játék esetében sem közölt a Sega, de reméljük, 2024-ben már befutnak az első címek.

3.
3.
hedzsooo
Golden Axe-re kivancsi leszek en is
2.
2.
Nothing
#1: Tényleg ritka pocsék a karakterdesign (ennek a túltolt Pixar/Warcraft stílusnak kb. semmi köze az eredeti figurákhoz), de azért ne temessük egyetlen kép alapján.
1.
1.
Seraph
Reménykedtem kicsit Golden axeban, de ez undorító.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...