Friss traileren a Dragon Ball: Sparking! Zero

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 29.
  • Videó
Link másolása
Az előzetes Goku és Vegeta rivalizálására fókuszál, és csak a kettejük révén két tucat játszható karaktert kapunk, a többi szereplőt nem is számítva. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

A Dragon Ball-sorozat két ikonikus karaktere, Goku és Vegeta esnek egymásnak a Bandai Namco új játékának trailerében. Kettejük kapcsolata túlmutat az ellenségből baráttá váláson, mivel a rivalizálás sosem szűnt meg teljesen kettejük közt, és valójában ennek köszönhető, hogy a két harcos folyamatosan képes volt fejlődni és túllépni korábbi korlátain.

Erre a motívumra épít a DRAGON BALL: Sparking! ZERO új trailere is, amelyben a kezdeti, "normális" harctól fokozatosan jutunk a Super Sayan fokozatok végéig. Érdekesség, hogy a trailer egyben bemutat 24 játszható karaktert is, amelyek valójában variációk témára – Goku és Vegeta különböző formáiról van szó. Természetesen a többi játszható karakterrel még nem is számoltunk, a látottak pedig garantálják, hogy a Budokai Tenkaichi sorozat szellemi örökösét tisztelhetjük majd az új játékban.

Megjelenési dátumról egyelőre nem tudni, annyi biztos a hivatalos honlap szerint, hogy mindhárom nagy platformra megjelenik majd, kívánságlistánkra pedig már most feltehetjük a játékot PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-n.

5.
5.
hedzsooo
Szerintem pedig ez igen korrektul fest!:)
4.
4.
cyberstaker
Hát sajnos itt is érződik a rombolás modell, a reszponzív környezet, és a monumentalitás hiánya, mint kb minden DB játékban. De azért alig várom :)
3.
3.
sumblinker
Tudom boomer vagyok, de nekem a PSP-s/ PS2-es DB játékok óta nem tetszik az új részek vizualitása. Tán leárnyékolják a karaktereket, azért olyan furák, vagy nem tudom mi az oka, de valahogy túl giccsesek és nem adják vissza az anime vizuális világát. (Kivéve a FighterZ.)
2.
2.
mohaneji
Sajnálom , hogy a splitscreen vs kimarad a Tenkaichi sorozton nőttem fel, nagyon érdekel meganaradnak-e a kombók és, hogy benne van- e még a kezemben.
1.
1.
gegory
Egy érdekes dolog; Budokai Tenkaichi sorozatban van egyedül Vegitának SSJ3 formája és mint kiderült nem a DBZ/DBS kánon része ez a forma. Kíváncsi leszek, hogy ezt behozzák itt is mint a FighterZ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...