Harmadjára is összeáll a Tarantino-Pitt duó

  • Írta: osan
  • 2024. február 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Quentin Tarantino utolsó művében több, mint valószínű, hogy Brad Pitt is fel fog tűnni, mégpedig lehet, hogy a főszerepben tetszelegve – derül ki a Deadline riportjából.

A Deadline munkatársa, Baz Bamigboye még tavaly májusban elcsípte a legendás rendezőt egy kisebb exkluzív interjúra, melyből kiderült, hogy Tarantino valószínűsíthetően utolsó filmje A filmkritikus lesz, melyben az 1977-es Californiába kalauzol el minket a nagymester. A történet középpontjában egy olyan ember lesz, aki sokat megélt, mégsem volt igazán híres sohasem és filmkritikákat írt egy pornómagazinnak.

Tarantino inspirációja a sztorihoz valószínűleg tinédzserkorából eredeztethető, mikor pornómagazinokkal töltött fel automatákat egy kis betevőért cserébe. Az egyik magazinban volt egy filmes szekció, melyben az egyik kritikus stílusát nagyon megszerette.

A májusi interjú óta elméletileg többször is átdolgozta és újraírta Tarantino a filmbéli történéseket, és ezekről nincs is újabb információnk. Viszont az nemrég kiderült, hogy Brad Pitt vissza fog térni Tarantinohoz, így a Volt egyszer egy Hollywood és a Becstelen brigantyk után ez lesz a harmadik alkotás, melyben a páros együtt dolgozik. Azt, hogy Pitt a főszerepet kapja-e – a Deadline újságírója szerint igen – még hivatalos megerősítésre vár.

7.
7.
Csoki80
#6: Nagy legenda volt ruszli, félelmetes hangja volt :-D
6.
6.
A Fénybenjáró
Kiváncsi leszek, hogy Bruce Lee után most melyik legenda emlékét próbálják majd a sárba tiporni.
4.
4.
Nothing
#2: Iszonyúan irritáló, túlértékelt, agyonhájpolt mindkettő.
3.
3.
Kamukaze
#1: Csúnya rossz erőszak! Mennyé és pippants rá egy dzsangára hippikém..
2.
2.
Daca
1.
1.
Nothing
Megérdemlik egymást...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...