Csökkent az Alan Wake 2 minimum gépigénye

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 6.
  • Gépigény
Link másolása
A túlélőhorror legutóbbi frissítésének hála már nem olyan szigorú a rendszerigény, mint a megjelenéskor. Az Alan Wake 2-be való beugráshoz most már elég egy GeForce GTX 1070 vagy egy Radeon RRX 5600 XT videokártya is.

Bizony, néha olyan is előfordul, hogy a megjelenés utáni optimalizációs folyamat barátibb gépigényt eredményez. Pont ez fordult elő az Alan Wake 2-vel, hiszen a legújabb frissítés mérsékelte a minimum rendszerkövetelményeket.

A PC-seknek mostantól elég egy Nvidia GeForce GTX 1070 vagy egy AMD Radeon 5600 XT ahhoz, hogy 1080p-ben 30 fps-sel futassák a játékot alacsony grafikai beállítások mellett. Korábban ehhez egy GeForce RTX 2060-ra vagy egy Radeon RX 6600-ra volt szükség. Az összes többi rendszerkövetelmény - beleértve a CPU-t és a RAM-ot -, változatlan maradt.

Az Alan Wake 2-ből februárig 1,3 millió példányt adtak el, jelenlegi is várjuk a fotómódot, amit tavaszra ígért a Remedy csapata, de ne feledkezzünk meg a két fizetős bővítményről, a Night Springsről és a Lake House-ról sem. Előbbit szintén tavaszra várjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...