A Persona 6 már megjelenésekor multiplatform lehet

  • Írta: osan
  • 2024. március 18.
  • Pletyka
Link másolása
Több szivárogtató szerint is multiplatform játékként jelenhet majd meg a Persona 6, sőt azt sem zárják ki, hogy Xbox-konzolokon ezt Game Pass-ben tegye, ahogy a Persona 3 Reload esetében is történt.

A DirectXbox adása közben említette a játékot Nate the Hate: „Azokból az információkból, amiket én hallottam úgy tűnik, hogy a Persona 6 Xbox-ra is megjelenik majd. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ugyanazon a napon, mint a PlayStation változat, de elnézve a Persona-játékok mostani megjelenési szokásait, nem lennék meglepve. Sokat jelentene, ha a Microsoft el tudná intézni, hogy Game Pass-be is kerüljön.

A Persona 3 Reload tényleg egyidejűleg jelent meg PlayStation-, Xbox- és Nintendo Switch-konzolokra, viszont a Persona 5, ami még 2016-ban jelent meg PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re, kemény 6 évet váratta a rajongókat, hogy más platformra is megérkezzen, szóval az Atlus számára ez viszonylag friss standard lenne.

Midori nevű szivárogtató is megerősítette Nate állításait egy X-bejegyzésben. Szerinte nemcsak Xbox-ra, de több platformra is megjelenik majd a játék - valószínűleg itt a Nintendo Switch utódjára gondolt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...