Cillian Murphy lehet a Far Cry 7 főgonosza

  • Írta: osan
  • 2024. április 21.
  • Pletyka
Link másolása
Szivárgások szerint ismét egy népszerű színész lehet a következő Far Cry-játék főgonosza. Ezúttal az Oppenheimerből is ismert Cillian Murphy öltheti magára az ügyeletes őrült szerepét.

Cillian Murphy-t legutóbb nagyvásznon az Oppenheimerben láthattuk, de többször dolgozott már együtt Christopher Nolannel, sőt a Birmingham bandájában is kulcsszereplőt alakít. Vitathatatlan a színészi képessége, teljesítménye, melynek hála nagy népszerűségnek örvend, így nem lenne meglepő, ha a Ubisoft valóban őt választotta volna ki a következő Far Cry-játék főgonoszának.

Ahogy az a Far Cry 6-ban is történt Giancarlo Espositoval, úgy több, mint valószínű, hogy Murphy is felölti magára a gonosz szerepét, legalábbis egy szivárogtató, pontosabban j0nathan X-posztja erre utal. A posztban négy képet osztott meg, Murphy-ről egyet, egy számlálóval felszerelt órát, egy hatalmas rákot és egy hetes számot.

j0nathannek nem ez az első szivárogtatása, és a múltban már bejöttek az információi, viszont így is érdemes fenntartásokkal kezelni az egészet, mint tudjuk még nincs hivatalos információ - a történetről történt szivárgások sem hivatalosak - a Far Cry 7-ről, a Ubisoft marketingje egyelőre el van foglalva a Star Wars Outlaws-zal, melyről nemrég kiderült, hogy bizonyos küldetései csak a szezonbérlettel lesznek elérhetők.

Frissítés:

Azóta j0nathan egy újabb X-posztot tett közzé, melyben tisztázza a helyzetet, miszerint ő nem azt állította, hogy Cillian Murphy lesz a Far Cry 7 főgonosza, a kép valami teljesen mást jelent - számolt be róla az Insider Gaming. Már csak az maradt megválaszolatlanul, hogy akkor vajon mit jelenthet a kép?

12.
12.
Chdz
#10: Igen, nem nagyon van hasonló, csak már egy kicsit túltolták, ahogy a Creed szériát is. Valami fasza PoP újrarázás, esetleg új innovatív ip, de semmi. Az utóbbi pár évben én már elengedtem őket..
11.
11.
Animejetix
#10: Ja tényleg a Primal!
Nálam a number van az ősemberes volt, utána a 2. és a 6., majd a 3.
A többi túl beteg volt nekem! :D
És amúgy tényleg még csak hasonló játék sincs jelenleg a piacon...
10.
10.
crytek
#9: Mitől ne lenne sikeres amikor nincs is más ilyesmi open world single fps a piacon?

Régi adatok azota nyilván mindegyikből vettek szóval csak kb adatok:


Far Cry - 2.5 million
Far Cry 2 - 2.9 million
Far Cry 3 - 10 million
Far Cry 3: Blood Dragon - 1 million+
Far Cry 4 - 10 million+
Far Cry Primal - 4 million+
Far Cry 5 - 10 million+
Far Cry New Dawn - nem találtam adatot
Far Cry 6 - első hetes adatnál nem találtam többet
9.
9.
Chdz
#6: Nem rossz játékok, csak egyszerűen nem nekem készül, én ezt totál elfogadom. Amúgy igen az a csoda, hogy ennyi idő elteltével is sikeres. Egyébként igen, az 5-nek volt a legjobb feelingje nekem legalábbis. Remélem a 7-nél modern kor lesz, nem hidegháború meg egyéb kor, lehet ezért is nem tetszett annyira a 6..
8.
8.
crytek
#5: A 2-ben egyedül a techno volt ami jó volt de egy hotunalom fostenger mint játék

Szerintem egy világszintű szavazáson nyerné a legszarabb far cry címet toronymagasan
7.
7.
FrankBlack
#6: +1 Jómagam is 30+ éve játszom és teljesen egyetértek veled. Minden részt szerettem és végigvittem (volt amit többször is) de nekem a 6. rész volt, ami 10-15 óra után kifulladt. Talán ott untam meg a szériát, vagy nem tudom. De nem mondanám rossz játéknak azt sem, mert a hangulat, a helyszín tetszik. Csak valahogy az nem fogott már meg annyira. Talán egyszer majd az is végigviszem, vagy épp a 7. rész hozza meg a kedvem újra. Szóval jöjjön csak engem nem zavar.

6.
6.
Nothing
#3: Nem hiszem, hogy korfüggő a helyes meglátás ezzel kapcsolatban. Én is jó 30+ éve űzöm az ipart (bár nem hardcore-ként), de nem érzem komfortzonának egyetlen széria lelkes követését sem. Ha az lenne, nem játszanék más, eltérő műfajokkal is. A FC egy open world FPS, s abban egyet is érthetünk, hogy zsáneren belül kb. a harmadik résznél kimaxolták a dolgot. De ettől függetlenül ott a negyedik a hegyvidéki helyszínnel, kellemes ázsiai hangulattal, állatokkal, hegymászással, az arénában töltött élvezetes órákkal. Az ötös a négy karizmatikus főgenyával, elképesztően jól felépített amerikai country "világgal", zenékkel, pszichedelikus töltettel, az eddigi legjobb gunplay-el és sztorival. A New Dawn által leatomizált, kiszínezett terep (újra)felfedezését is imádtam, a totál elborult post-apo környezet, Mad Max feeling, bázis management, kidolgozott, hangulatos expedíciók (az elhagyatott vidámpark vagy az alcatraz külön játéknak is elmenne), extrém fegyverek (ásóvető, vazze!) és járgányok is betaláltak nálam. A hatodikkal még nem volt szerencsém összefutni, de simán el tudom képzelni, hogy ezúttal is legalább ennyi pluszt ki tudnak facsarni a kaptafából.

Lehet, csak én vagyok igénytelen vagy nem eléggé hardcore, de nekem pár évente azért jól esnek a régi, bevált ízek is. :)
Akciósan legalábbis. :D
5.
5.
Doomsayer
Így, hogy búcsúztatjuk a sorozatot, talán annyival hozzájárulok a megemlékezéshez, hogy a Far Cry 2 után, miután már képtelen volt fejlődni a sorozat és csak visszafelé ment, a nyomorék részek közül legalább a Blood Dragon egy igazi maradandót alkotott... a zenéjével.

...de azt sem az Ubi csinálta, hanem a Powerglove.

Erről ennyit.
4.
4.
Animejetix
Én csak a 2. a 3. és a 6. részt toltam ki, ezek tetszettek, a többi rohadtul nem! Bár a Blood dragon nem volt piskóta. Jelentősen eltérnek a részek egymástól, ki lehet nevetni, de a 2. óta a 6. a legjobb! Szóval szerintem simán folytathatja az Ubi mert nagyon jó sorozat!
3.
3.
Chdz
#2: Én már közel 30 éve játszok, én már máshogy tolerálom a dolgokat erre rátesz, hogy a hardcore játékosok közé sorolnám magam, máshogy élem meg az új játékokat, mint egyesek lehetnek, valakinek még minden újnak hat. Sajnos elmentek egy anyagilag biztosabb irányba. Mindig próbálnak majd csavarni rajta, de a 3 óta alapjába véve mindig van valami diktátor azt annyi.. Ez már most uncsi számomra.. Én is kipróbáltam az összes részt a 6-ig bezárólag, de már nem tudott bent tartani, nálam ez a sorozat már a 3-mal kiégett.. Hiába van jobb graf, több fegyver, minden szar kütyü, companionok, bármi lófasz, a játék nem tér el attól, hogy alapjába véve felszabadítasz, csak a körítés más. Az Ubi egyébként pénzügyileg simán képes volna egy komolyabb hardcore shootert összehozni, csak valahogy az alkalmas csapat nincs meg alá, vagy a vezetés miatt.. xDefiant is egy komoly cucc lehetne, csak azzal a dizájnnal háát... Lenne bennük potenciál, csak valahogy nem tudják kiaknázni. Viszont azt is megértem, hogy egy bejáratott cím, van akit érdekel. Komfortzóna. :)
2.
2.
Nothing
#1: Ez akkor lenne baj, ha nem működne a dolog. A FC esetében az alap valóban mindig ugyanaz, ez tagadhatatlan, de ugyanakkor részről részre éppen annyit változik, frissül a mechanika és a körítés, hogy ez elég a sikerhez (megjegyzem: nálam is) + a fent említett alapok egy élvezetes, szórakoztató játék alapjai. Ha belegondolsz, szinte minden franchise hasonlóan működik.

Egy Oppenheimer-féle őrült tudós figurát amúgy totál el is tudok képzelni, mint FC főgonosz - akár Murphy arcával.
1.
1.
Chdz
Annyira gáz amúgy már, hogy futószalag szinten jönnek a részek, kisebb-nagyobb változtatásokkal, reskin, copy-paste szinten. A Far Cry 1-2 az etalon, a többi nagyipar csak..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...